Joan Carles I va ser el protagonista del cap de setmana passat. Els mitjans de comunicació es van amuntegar a l'església per treure el primer pla de l'exmonarca. Encara que en la Missa de Pasqua celebrada en els Emirats Àrabs va reaparèixer en cadira de rodes i amb un aspecte desmillorat, sembla que per assistir al casament de l'alcalde de Madrid ha passat per xapa i pintura. El seu metge de confiança li va receptar diversos medicaments per suportar el dolor i poder estar present en l'esdeveniment amb bastó. No vol que a Espanya se'l vegi com a rei derrotat.

Joan Carles I i Almeida
Joan Carles I i Almeida

L'emèrit viatja a Espanya sovint amb total comoditat, ja no ha de demanar permís a Felipe per a això. Des que no pesa cap càrrec sobre ell no té total llibertat. L'últim any Joan Carles va reaparèixer pel seu país fins i tot en set ocasions, almenys públiques. En aquesta ocasió ja ha vingut fins a dues vegades. L'última per al casament de José Luis Martínez Almeida. No tenia clar si acceptar la invitació, però com ell no forma part de la institució ha pogut fer-ho tranquil·lament, a més és cosí de l'àvia de Teresa Urquijo, amb més raó. I especialment volia acceptar la invitació perquè sabia que d'aquesta forma danyava Letícia.

La revenja de Joan Carles a Letícia és un plat que se serveix fred

Letícia es va venjar de Joan Carles quan va tenir ocasió, l'emèrit no volia que la dona del seu fill es convertís en reina, ni tan sols que es casessin, sempre li ha fet el buit i la va tractar amb menyspreu per ser una plebea. En els últims anys ha estat la seva nora qui l'ha deixat fora de joc per tots els seus errors. L'emèrit considera la mare de Leonor i Sofia com la culpable de tots els seus mals.

Joan Carles I en el casament d'Almeida
Joan Carles I en el casament d'Almeida

Joan Carles ha tornat amb molta força a Madrid. Letícia ha perdut tot el poder i ara pot venjar-se d'ella com feia anys que planejava. La truita s'ha donat la volta. Felipe agafa de nou les regnes de la institució després de deixar la seva dona decidir absolutament tot, i deixa el seu pare venir a Espanya sempre que vulgui, però a més li permet quedar-se a la capital, i encara més, visitar Zarzuela. El palau en el qual va viure fins a l'agost de 2020 quan va ser exiliat pels reis.

Diumenge passat es va organitzar un dinar per a Joan Carles en Zarzuela. L'emèrit es quedava tot el cap de setmana perquè aquest dilluns s'espera la seva presència en la missa funeral a Gómez-Acebo. Va tenir ocasió de poder veure a Leonor i Sofia i reunir-se amb tota la família encara suportant la mala cara de Letícia que llançava escuma per la boca. L'emèrit ha aconseguit humiliar públicament la seva nora davant de la família i els empleats de Zarzuela, que es van posar molt contents amb la seva presència.