Joan Carles té coronavirus? El problema de Zarzuela és que mai tindrà credibilitat. El comunicat del rei Felip reconeixent a l'opinió pública que el seu pare ha evadit centenars de milions a paradisos fiscals el va fer un any després de conèixer els presumptes delictes. Si l'emèrit té coronavirus després de petonejar-se amb Javier Solana que el té, ho sabrem en un comunicat de Zarzuela l'abril de 2021. L'estat de salut de Joan Carles és secret d'Estat, entre altres raons perquè si mor, l'herència corrupta passa a Felip.

joan carles peto solana GTRES

GTRES

Ara que Zarzuela és la riota d'Espanya, amb delictes, ocultacions i mentides, alguns mitjans s'espolsen l'autocensura i ataquen la vergonya de Família Reial que pateix Espanya. El més sagnant és la revista satírica catalana El Jueves, que ha fet un fotomuntatge dels Borbons amb mascaretes que fa petar de riure. Així es protegeix Joan Carles:

rey coronavirus e0281ab7 900x900

El Jueves

Els humoristes no són només ninotaires, també guionistes que treuen punta a una mania del rei, la nimfomania: exageració patològica del desig sexual. Així que mentre les nenes van amb mascaretes a les vies respiratòries l'avi se la posa a la bragueta. Hilarant i realista. La xarxa es peta:

joan carles galicia EP

GTRES

Joan Carles als 82 anys no se sap si té coronavirus però, deduint que té disfunció erèctil, El Jueves remata la "notícia": "Su Majestad recibirá la mascarilla en su domicilio junto a su pedido farmacéutico semanal de 200 cajas de Viagra". Pastilles blaves, com la sang del rei.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat