La desfilada militar del 12-O en ple Estat d'alarma a Madrid ha estat més innecessària i ridícula que mai. El cap de l'Estat no volia renunciar al seu dia tot i que estan prohibits els actes massius a Madrid. Un Dia de la Hispanitat amb la Legió, la cabra i la princesa Elionor lluint toisó d'OrJaime Peñafiel només té un però: Pablo Iglesias no va posar-se corbata.

felip pablo iglesias 12 O EFE

Pablo Iglesias descorbatat el 12-O, EFE

Escriu Peñafiel al digital República.com: "Pablo Iglesias, el impresentable vicepresidente con la Familia Real siendo el macho alfa  sin corbata y con moña como el “más masculino y el más femenino” del Gobierno,  como una maruja de barrio, como un samurai dispuesto a entrar en combate.Y en ambas orejas looks hippies:  un diseño de aspecto tribal realizado en coco con forma de pequeño aro y un pendiente de color oscuro en forma de botón". Iglesias era l'únic, amb Felip, que hi va anar amb la mare dels seus fills, la ministra Montero:

pablo iglesias irene montero EFE

Irene Montero i Pablo Iglesias, EFE

Pablo Iglesias va com vol si compleix l'etiqueta, vestit blau marí. Peñafiel el destrossa per no dur corbata: "Hay que agradecerle que hiciera el esfuerzo de aparecer vistiendo un traje azul marino. Pero ya podía haber tenido el detalle de añadir la corbata". El columnista reial podria haver dedicat la columna del 12-O a Elionor toisonada o a Letícia vermell Espanya però només hi ha una persona  a qui Peñafiel detesta més que a Letícia: Iglesias.

felip elionor 12 O GTRES

Elionor, primera en la línia successòria, GTRES

La notícia pel cronista reial no són els reis. Peñafiel als 88 anys té més por de Podemos: "samurai, maruja de barrio, macho alfa impresentable, el más femenino, moña". Peñafiel en sap més de reis que d'homes amb arracades. Alguns troben més ofensiu a la vista anar amb un mocador sobresortint de la butxaca de l'americana, com fa Peñafiel.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat