Jaime del Burgo s'ha posat en el focus mediàtic en reaparèixer en la vida de Felipe i Letizia com un fantasma del passat. L'advocat ha destapat el secret més gran de Zarzuela en l'última dècada. Segons la seva versió, la reina hauria estat infidel al rei amb ell durant diversos anys. Encara que això no és del tot cert perquè segons la periodista Maica Vasco, aquest matrimoni seria una farsa i realment haurien consensuat aquesta relació entre els tres protagonistes de la història. Els reis només tindrien una relació per interès. El fill de Juan Carlos i Sofia s'havia de casar amb una dona per tenir descendència i heretar el tron. Buscava una dona ambiciosa i li van recomanar la periodista de TVE.

Letizia mai no va ser del grat de Juan Carlos i Sofia pel simple fet de ser una plebea i amagar molta informació. Mai no es va imaginar reina, encara que era el seu repte més gran, i va viure com una ciutadana normal i corrent. La llavors periodista va confessar a un jove príncep que havia patit dos avortaments. Un acte que Felipe va valorar positivament per la seva sinceritat. El que se li demanava és que ocultés aquesta informació perquè no fes mal a la corona en el futur.

Letizia embarassada
Letizia embarassada

Abans de la seva relació amb Felipe i després de finalitzar el seu primer matrimoni amb el seu amor de la joventut, Letizia va tenir un breu romanç amb David Tejera. Quatre mesos abans del seu casament amb el príncep, es va sotmetre a un avortament a la clínica Dator de Madrid. Va demanar al seu cosí David que eliminés totes les proves per evitar que l'incident afectés la corona i pogués casar-se per l'església amb el futur rei. Aquestes revelacions són al llibre de David Rocasolano i han estat reiterades per Jaime Peñafiel.

Segons Rocasolano, Letizia va pagar 240 euros per interrompre el seu embaràs el 27 d'octubre de 2002. La factura de l'avortament va arribar en mans de Ramón Akal, propietari de l'editorial Foca, qui va insistir a Rocasolano perquè escrigués sobre l'assumpte.

Al seu llibre, Rocasolano relata: "La veu de Felipe va elevar els meus nivells d'atenció. Encara no estava acostumat que un príncep s'adrecés a mi, ni en aquests termes ni en cap altre. 'El que vull és que desapareguin tots els papers. Tots'", hauria dit Letizia. Rocasolano va cremar els documents seguint les ordres, assegurant que no quedés rastre. "Si em van triar a mi per netejar el rastre, és perquè no tenien ningú més. Felipe no es va atrevir a encarregar-li-ho a algú del seu entorn per temor que la informació es filtrés el rei. És bé sabut que Juan Carlos i Sofia es van oposar des del principi a què Felipe es casés amb una divorciada", afegeix Rocasolano.

Letizia hauria patit un total de tres avortaments, l'últim de Jaime del Burgo

A més, Isidre Cunill, al seu llibre 'Letizia Ortiz: una republicana en el Tribunal de Juan Carlos I', va revelar que Letizia va tenir un altre avortament a Mèxic, a començaments de 1996, quan era estudiant. Aquest procediment es va dur a terme a l'hospital Médica Sud del Districte Federal.

I podria existir un tercer avortament, tal com revela la periodista Laura Rodríguez. Aquesta informació estaria en mans de Jaime del Burgo, que fins i tot tindria proves i no dubtaria a revelar-les. A la Casa Reial temen que això podria sortir a la llum amb la sèrie documental anunciada per a 2025.

Laura Rodríguez diu que Letizia va estar embarassada de Jaime del Burgo quan van iniciar una relació, un tercer embaràs, i va avortar. Per això, l'advocat està tan dolgut amb ella i ha decidit trencar el seu silenci. Vol acabar amb el seu regnat.

Letizia embarassada pashmina Twitter
Letizia embarassada pashmina Twitter