Irene Urdangarin és la protagonista de les últimes setmanes. Felipe i Letizia creien que l'únic problema eren els fills de la infanta Elena, però ara s'han afegit els de la infanta Cristina. Ja són majors d'edat i comencen a desobeir les ordres de la seva mare. S'ha demostrat que no eren tan estudiosos ni formals com es va fer creure en aquests últims anys. El focus mediàtic està posat en la benjamina de la família, que com Victoria Federica, s'està convertint en un personatge d'interès.

La benjamina dels Urdangarin va decidir prendre un any sabàtic en no superar les proves d'accés a la universitat de Lausana, però Cristina de Borbón no la volia a casa sense fer res, així que la va obligar a fer un voluntariat, com ja va fer el seu germà Juan. Després d'uns mesos a Cambodja ha tornat a Madrid i es quedarà tot l'estiu a Zarzuela amb la reina Sofia. Al setembre està previst que s'instal·li al Regne Unit per estudiar una carrera universitària fins ara desconeguda.

Irene Urdangarin europa Press
Irene Urdangarin europa Press

Però de moment aprofitarà aquests mesos de vacances al costat de la seva cosina favorita, Victoria Federica. La infanta Cristina té molta por que la seva filla s'ajunti amb els fills de la seva germana Elena. Però no és precisament l'influencera que el va presentar a Juan Urquijo, sinó els seus propis germans, Juan i Miguel. Fins i tot van ser els que la van treure de festa per primera vegada.

Victoria Federica a Irene Urdangarin: "T'estimo amb bogeria"

Irene Urdangarin s'ha acostumat a la bona vida i a sortir de dijous a diumenge. A Madrid sempre hi ha una festa o un esdeveniment, i sinó sempre pot degustar els restaurants de moda de la capital. No hi ha un moment per a l'avorriment. Victoria Federica i Irene s'han tornat inseparables. Des que la filla de Cristina és a Espanya han quedat pràcticament tots els dies amb el seu grup d'amics, en qui es troba Juan, també s'ha incorporat Miguel Urdangarin.

Els joves surten habitualment de dijous a diumenge. Sopen fora de casa i després ballen en alguns dels locals de moda, on també beuen alcohol. Arriben a casa massa eixerits. Els tres es queden a dormir en Zarzuela per evitar les discussions amb les seves mares. Són joves i estan en l'edat, però no s'ha d'oblidar que són Borbons. Han d'evitar posar-se en el focus mediàtic per aquests assumptes. Letizia està farta de veure'ls arribar al recinte de Zarzuela en aquestes condicions.

Irene Urdangarin comença a desobeir la seva mare. La deixa sola a Ginebra i ella es queda amb Victoria Federica, amb qui fa uns dies va publicar una fotografia a Instagram on escriu "et vull amb bogeria".

Victoria Federica i Irene Urdangarin / Instagram
Victoria Federica i Irene Urdangarin / Instagram