Casa Reial té una nova ovella negra i comptat i debatut al corral de Zarzuela ja són més les negres que les blanques. Fins ara els dos cosins Marichalar d'Elionor semblaven el paradigma del Borbó nou-ric, dropo, barrut i que viu del cognom sense oferir cap valor a la societat. Però s'hi ha afegit oficialment Irene Urdangarin. EN Blau va ser el primer mitjà que va destapar que la filla petita de la infanta Cristina volia cursar estudis superiors però no a una Universitat sinó a una Escola d'Hostaleria, la millor del món a Lausana. Al final ni estudis superiors ni inferiors: la noia adulta estudia el carnet de conduir. I ni això, Irene no ha aconseguit aprovar teoria i pràctica i ha preferit evadir-se de la pressió viatjant a Cambodja per un voluntariat. La noia de 18 anys ja ha tornat a Madrid i és el moment clau de decidir què vol fer amb la seva vida, qui vol ser: Elionor o Victoria de Marichalar. Finalment ha sortit la bola negra, no pensa posar un peu a una Universitat espanyola.

Irene Urdangarin europa Press
Irene Urdangarin europa Press

Hi ha una maledicció que persegueix els sis cosins Borbó d'Elionor: cap no vol posar un peu a una Universitat. Els dos Marichalar van dissimular a un centre privat de Madrid que no té categoria universitària i van decidir penjar els estudis, oferint una imatge nefasta a la societat. I els Urdangarin han fet allò d'estudiar a centres a l'estranger sense quedar molt clar què fan. Irene ha decidit que tampoc farà veure que estudia i deixa penjada la seva família i el seu nou nòvio Juan Urquijo, el cunyat de l'alcalde de Madrid. Irene fuig de Juan, no viurà a la seva ciutat i de fet destapa que no és ni el seu primer nòvio. Irene quan era menor d'edat, ja va tenir parella. La noia ha estat precoç en l'amor i ara, segons Vanitatis, li clava una punyalada al seu nou xicot: Irene marxa a viure a Londres.

portada hola
portada hola

Escriu Silvia Taulés que Irene no sap què estudiarà, o sigui, no sap si estudiarà, però sí que marxarà fora: "Por ahora, no podemos determinar o concretar cuáles serán los estudios por los que se decantará la única hija de los exduques de Palma. Lo que sí sabemos es que empezará la universidad en septiembre y que lo hará en el extranjero, seguramente por Reino Unido, donde estudiaron sus dos hermanos Juan y Miguel". Abans Irene té el repte titànic de treure's la pràctica del carnet de conduir, i segons la periodista ho intentarà aquest estiu a Madrid. Com diu Pilar Eyre, aquest carnet sembla una carrera d'enginyeria Aeronàutica per la petita Urdangarin. La mateixa periodista revela que a la noia li agraden els nois i que ja ha tingut com a mínim dos nòvios.

Irene Urdangarin mira chico GTRES
Irene Urdangarin mira un porter, GTRES

"Quizá el hecho de que su relación anterior (que la hubo, la de Juan no es la primera) no saltara a los medios le pudo hacer pensar que no era objetivo de los paparazzi. Pero ya hemos comprobado durante los últimos meses que sí. Esta situación le ha hecho replantearse su futuro". El seu futur és no viure a Madrid, per tant la relació amb Juan Urquijo està morta abans de néixer. Ni és el seu primer amor ni li agrada tant com per viure a la mateixa ciutat. Irene a Londres on com amb els seus germans mai se sabrà exactament què fa. Una nova Borbó que es nega a estudiar Dret, Economia, Medicina o res que sembli un mínim esforç. Només queden dues ovelles blanques, Elionor i Sofia. El futur de la Corona queda a les seves espatlles.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!