El funeral de l'últim rei de Grècia i germà de la reina Sofia, Constantí II, va acaparar tota l'atenció dels periodistes especialitzats en cases reials. I és que hi havia molta expectació per veure tota la família Borbó reunida. Encara que no han estat els protagonistes habituals que han acaparat l'atenció en aquesta ocasió.

Gran part de la reialesa europea va anar a Atenes per acomiadar Constantí II. I com era d'esperar, hi van ser bona part dels borbons. Allà van coincidir Felip i Letícia amb els emèrits, Joan CarlesSofia, en qui era una de les estampes més buscades i esperades des del funeral d'Isabel II a Londres, on també van aparèixer junts.

Però no van ser els únics borbons en el funeral. Les infantes Elena i Cristina també van ser allà. Una altra coincidència, la de les infantes amb la seva cunyada Letícia, molt esperada.

Irene Urdangarin s'emporta els titulars

No obstant això, no van ser els esmentats els que van acaparar més l'atenció. Hi va haver un altre rostre que ha estat protagonista a moltes revistes de paper cuixé i programes del cor. Es tracta d'Irene Urgdangarín, filla de la infanta Cristina i d'Iñaki Urdangarin.

Pablo Urdangarin i Irene Urdangarin GTRES
Pablo Urdangarin i Irene Urdangarin / GTRES

Irene no sol sortir en els mitjans. La jove de 17 anys viu a Suïssa amb la seva mare, on està estudiant segon de Batxillerat. Però en el funeral de Constantí II va centrar totes les mirades i uns quants titulars.

Irene Urdangarin és per a la reina Letícia el rival a batre de Elionor

"Major, elegant, canviada i discreta", són alguns dels adjectius que li van dedicar les principals revistes del país. Una cosa que no ha agradat massa al si de la família reial. No agrada que la jove tingui tant protagonisme i generi tan bons corrents d'opinió. La reina Letícia la veu com la gran rival en la família. Que els mitjans la posin per les nuves i parlin meravelles de la seva elegància, classe, carisma, etc, és una cosa que Letícia porta molt malament.

Perquè si la seva repercussió fos com la de Victoria Federica no preocuparia ningú. Però el que genera Irene és justament el contrari. I a Letícia no li agrada que ningú de les joves generacions de la família reial tingui més acceptació entre els mitjans que la seva filla Elionor, de la qual a causa de tot això ara és la 'pitjor enemiga' mediàtica de la princesa i la rival en la cursa per causar la millor impressió.