El segon permís penitenciari d'Iñaki Urdangarin per visitar la seva família a Vitòria està passant més desapercebut que el de Nadal. Ja no és nou veure la infanta Cristina passejant del bracet del pres més famós d'Espanya. Aquesta setmana han dinat alguns urdangarins al restaurant The Bost i els paparazzi estaven atents a la germana, el cunyat i els nebots del rei Felip.

irene urdangarin GTRES

GTRES

Qui ha sorprès més és la filla petita dels Urdangarin: Irene, que té 14 anys com la princesa Elionor però sembla la seva germana gran. El cabell ros i la pell pàl·lida de tots els urdangarins, i ara també l'alçada

urdangarin irene gtres

GTRES

Tots els fills d'Iñaki són molt alts, en contraposició als fills Marichalar o a les filles de Letícia. El gen que provoca l'estirada és el de l'exjugador d'handbol. La nena ja no és tan nena i el seu físic contrasta amb el d'Elionor, molt infantilitzada tot i ser una adolescent.  Irene ja vesteix, té faccions i expressions i un posat més adolescent que la seva cosina cridada a ser reina.

elionor irene gtres

GTRES

Urdangarin torna a la presó i aquesta absència ha fet que Irene hagi hagut de ser adulta de cop. Els fills també paguen els pecats, i delictes, dels pares.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat