La vida d'Iñaki Urdangarin ha fet un gir de 180 graus. L'exduc de Palma es va cansar de la infanta Cristina i es va enamorar de la seva companya de feina, Ainhoa Armentia. Una vegada més, Urdangarin pensava mantenir les dues relacions sense que s'adonessin de la infidelitat. L'encara marit de la filla de Juan Carlos ja ha arribat a un acord amb la mare dels seus fills i en preves firmaran el divorci. Per fi és un home lliure i ha aconseguit el seu propòsit. Juan Luis Galiacho va confirmar que ja se li havia fet un pagament d'un milió d'euros i se li'n pagaria un altre més quan es finalitzi el procés. A més, s'ha augmentat el seu sou dels 6.000 euros mensuals als 25.000 euros.

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia GTRES
Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia GTRES

Un dia com avui, 12 d'octubre, Dia de la Hispanitat, el dia gran per a Casa Reial amb la desfilada de les Forces Armades, Iñaki Urdangarin acudia a la tribuna amb la resta de la família. Tanmateix, quan el va esquitxar el cas Nóos, va desaparèixer. Ara amb Ainhoa Armentia els plans per a aquestes dates són ben diferents. El dia de la verge del Pilar ha caigut en dijous i moltes persones han fet pont en els seus treballs. L'exduc en espera de trobar una feina conforme se n'ha anat de vacances quatre dies amb la seva parella. Ho han fet sols, però s'han vist amb alguns familiars d'ell i alguns fills d'aquest, com Pablo.

Iñaki i Ainhoa passen uns dies a Viladrau amb els fills d'ell

Urdangarin i Ainhoa s'escapaven en moltes ocasions a Alacant, on té un apartament ella, tanmateix aquest mes d'octubre han decidit visitar Girona, on viu Pablo, i en algunes ocasions hem vist Cristina i la seva filla Irene. S'han quedat a Viladrau, on Iñaki té família i casa.

Iñaki i Ainhoa en un restaurant
Iñaki i Ainhoa en un restaurant

Quan apareix Iñaki Urdangarin per la petita localitat del Montseny, els veïns el reben amb els braços oberts. Ells van ser testimonis dels primers mesos de relació de Cristina i l'exjugador d'handbol. Els protegien de la premsa. Ara també són testimonis de l'amor entre Iñaki i Ainhoa. És molt estimada al poble. Vanitatis ha consultat amb veïns del poble, persones de confiança, i confirmen: "Fa uns dies van estar a Viladrau, encara que s'amaguen perquè no els vegi ningú."

Fa uns dies van estar per Viladrau i van aprofitar per practicar un dels seus esports favorits. Ambdós comparteixen l'afició per la bici. Van fer una ruta amb uns amics. Van passejar pel centre històric de Girona. Van prendre un refrigeri a la coneguda gelateria Madonna i anaven escortats en tot moment per un agent, el que ara per ara manté l'exduc.