Actualment, els paparazzis van com a bojos per trobar les imatges més desitjades dels famosos i les famoses fotent-se la llengua fins a la sofraja. N'hi ha alguns que ni s'amaguen, podria ser el cas de Carles Aleñà amb la seva ja exnòvia Alejandra Rubio; o d'Ernest de Hannover amb la seva actual parella, els quals van ser caçats donant-se el filet a Eivissa; o de Laura Escanes i el cantant sevillà Álvaro de Luna, molt afectuosos en la muntanya del Teide. El que poden arribar a pagar les revistes del cor i les agències de premsa rosa per una foto de dos famosos menjant-se a petons pot ser per posar-se les mans al cap.

Portada Lectures Escanes De Luna
Portada Lecturas Escanes De Luna

Però ull, perquè si en aquesta imatge de dues persones besant-se es troba implicada una persona de la Casa Reial espanyola, la xifra pot multiplicar-se exponencialment. Hi ha revistes que han arribat a pagar més de 10.000€ per una foto en exclusiva d'algun VIP fent alguna cosa, i segur que la portada d'ahir de ¡HOLA! en la que sortia Irene Urdangarin després de menjar al restaurant TRAGALUZ del Passeig de la Concepció (Barcelona) abans d'anar al concert de Coldplay estava ben recompensada, però res que veure amb el que es pagaria per tenir una foto, no fa falta besant-se, sinó simplement d'Elionor de Borbó amb un noi. En sabem la quantitat...

leonor microfonos
Elionor micròfons

I la sabem perquè Pilar Eyre, periodista especialitzada en Casa Reial, ens fa una aproximació. Els Borbons i les borbones donen molts clicks als diaris i generen molt interès, pel que les revistes de premsa rosa saben de primera mà que una foto de l'hereva del tron amb algun noi podria arribar a pagar-se molt però que molt bé. "És la foto més buscada i la portada més desitjada, podria arribar a valer entre 50.000€ i 100.000€".

Leonor GTRES
Elionor GTRES

I és que actualment aquesta és la foto més buscada, que podria implicar el futur rei consort d'Espanya. I més després de les últimes informacions que arriben des de la premsa alemanya. La revista 'Bunte' publicava ahir que la filla de Felip VI i Letícia Ortiz tindria un "amic especial" brasiler, de família milionària i al qual li agrada molt practicar el futbol. Fa uns mesos, aquest presumpte noi, el nom del qual asseguren que és Gabriel, ja va ser caçat acompanyant l'hereva espanyola a l'aniversari de la seva àvia Paloma Rocasolano, mare de Letícia. És el mateix l'un que l'altre? És realment el seu xicot? O és només un amic especial? Aconseguiran les revistes roses l'anhelada portada d'Elionor amb un futurible rei consort, sent aquest o un altre? Dubtes que algun dia es resoldran, ja que la monarquia constitucional espanyola algun dia s'acabarà ampliant.

Recreació del presumpte amic especial de Leonor que va fer Socialité
Recreació del presumpte amic especial d'Elionor que va fer Socialité