Froilán deu pensar d'ell mateix que és un vers lliure. Però el que veritablement és, és un vers sense gràcia ni res que se li assembli. La seva poesia només rima amb els escàndols, el fer el que li surt de l'entrecuix i el creure's per damunt del bé i del mal. Només hi ha una persona que li disputa el lloc d'ovella negra de la família, i és la seva germana Victoria Federica. Entre els dos no en sumen un pel que fa a comportament exemplar, el mínim que s'espera dels Borbons, que per altra banda, tenen la vida solucionada.

victoria federica i froilan 2 gtres

Froilán i Victoria Federica (GTRES)

Sovint hem vist la seva germana passant-se pel forro les restriccions i recomanacions durant la pandèmia. Anant a multitudinàries festes on les mascaretes i la distància social brillaven per la seva absència, sense anar més lluny. O marxant d'una festa en un pis al costat de la seva parella, Jorge Bárcenas, passades les dotze de la nit. Ara, Froilán deuria tenir enveja i ha decidit que ell també pot fer el que li roti i saltar-se els tocs de queda i les restriccions establertes a la seva comunitat autònoma.

FROILAN EMMASCARAT gtres

Froilán (GTRES)

Segons informa el portal 'Chance', el hijo de la infanta Elena va ser fotografiat al seient del darrera d'un cotxe després de marxar d'un restaurant passada la mitjanit, plantant cara a la normativa que indica que no es pot estar pels carrers entre les 12 de la nit i les 6 del matí. Froilán ha estat sopant amb uns amics i ha apurat tant l'hora de marxar que l'han enxampat con el carrito del helado. Tot i que va intentar dissimular i amagar-se, "adoptando una posición estratégica para evitar ser grabado", el nebot dels reis ha estat vist con las manos en la masa. Anem millorant, però: aquesta vegada no ha passat com al mes de novembre, quan els fotògrafs el van sorprendre caminant pel carrer, sense mascareta i amb una ampolla a la mà.