La revista francesa Point de Vue ha fet un rànquing mundial de membres de la reialesa que no tenen parella. Tot i que fa uns dies Vanitatis mostrava unes imatges on Froilán era enxampat amb una actitud molt afectuosa amb una noia, la publicació l’ha inclòs en aquesta llista d'il·lustres solters d'or.  

“Nét i nebot dels reis, Felip (Froilán), és Gran per propi dret. No obstant això, és un adolescent gran i dispers, que acapara la crònica reial amb les seves aparicions a les discoteques de Madrid”, resum la publicació.

froilan   gtres

GTRES

Froilán, de 18 anys, malgrat no posseir cap títol nobiliari és el quart en la línia de successió de la monarquia espanyola i té tractament de “Excel·lència” i de “Gran d’Espanya”. Point de Vue es fa ressò també del caràcter díscol del jove, dels seus mals resultats acadèmics i del fet que hagi estat estudiant en un col·legi militar a Virginia (Estats Units).

La princesa de Luxemburg Alexandra Joséphine (26 anys) i Talita Natasha von Fürstenberg (18 anys) la néta d'Egon von Fürstenberg, destaquen entre aquestes vint personalitats.

Alexandra de Luxembourg wikipedia

Wikipedia

 

Party pants

A post shared by Talita Von Furstenberg (@talitavon) on

En aquesta llista confeccionada per la revista, també hi apareixen noms com Jaime de Borbón Dos Sicilias, descendent del Rei Alfons XII, i Mirko Sajonia Coburgo Gotha, fill del príncep Kubrat (Bulgària) i de l’espanyola Carla Royo-Villanova. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat