Aquest dimecres ve carregat de notícies de Froilán, el més gran de la tercera generació de borbons.

Ha sortit a la llum que el fill de la infanta Elena i Jaime de Marichalar no estudiarà la carrera als Estats Units com volien els seus pares, sinó que es quedarà en una universitat privada de Madrid.

Però com que per a l’inici de curs encara falten uns quants mesos, Froilán —que aquest mes fa 19 anys— no està disposat a perdre el temps.

Froiláni Vaquerizo   GTRES

Froilán, Victoria Federica i Mario Vaquerizo, al concert. GTRES

Després d’assistir amb la seva germana Victoria Federica a un festival musical de Madrid, i de passar-se les nits d’estiu de festa en festa, ara se n'ha anat de vacances a Eivissa.

No hi ha viatjat sol, sinó acompanyat de qui es dona per fet que és la seva xicota: la Mar. De fet, la jove va acompanyar Froilán i la seva germana al citat concert de Madrid.

FROILAN FEDERICA GTRES

Froilán i Mar. GTRES

En unes fotos que publica en exclusiva la revista Diez Minutos, Froilán i Mar hi apareixen amb evidents gestos de complicitats, on ell es mostra especialment afectuós:

En un entorn d’allò més estiuenc, tots dos agafen la moto d’aigua i la barca, i fan un volt per la mar.

Mar, hereva dels embotits El Pozo

La xicota de Froilán ve de família acomodada. Concretament, és filla d’una de les nissagues amb més patrimoni d’Espanya, la marca d’embotits El Pozo, entre d’altres marques.

Tots dos es van conèixer l’any 2014 quan van coincidir en un programa d’estudis, i des de llavors van forjar una estreta amistat. Ara, com evidencien les imatges, això s’ha transformat en una relació sentimental.