Froilán de Borbó no para d’acaparar titulars. El nét del rei emèrit Joan Carles I sempre ha destacat pel seu caràcter rebel, però fins ara no s’havia fet pública cap prova gràfica que ho demostrés.

Fins avui, quan Sálvame ha emès aquesta tarda un vídeo en què queda palès. Es pot veure al fill de la infanta Elena barallant-se amb un noi a l’entrada d’una discoteca de Madrid, protagonitzant una discussió amb una actitud amenaçant. 

Imatges de El Español

“Que em pegaràs tu? Toca’m!”, diu Froilán. “Ets el nét del Rei, no et tocaré!”, contesta el noi amb el qual s’està discutint. “M’estàs empenyent tu! Jo no t’estic tocant. Ten cuidadito. No em toquis!”.

Però aquesta no és la primera vegada que Froilán protagonitza un episodi semblant. Tal com va informar eleconomista.es fa un parell d’anys, el nét gran dels Borbons va intentar colar-se a un parc d’atraccions de Madrid aprofitant-se de la seva posició. Un noi va intentar que no es colés, i Froilán s’hi va encarar: “Tu calla, puto xinès”. Sembla ser que va intentar entrar a la muntanya russa sense fer la cua afirmant que és el quart a la línia de successió al tron.

Després de l’episodi del tret al seu mateix peu, el seu fluix expedient acadèmic i el seu debut com a torero de fa un parell de dies, aquesta és la última peripècia del fill de la infanta Elena.