Felipe i Letizia han demostrat en les seves últimes aparicions institucionals que el seu matrimoni està totalment mort. Pilar Eyre ja va avançar que la relació està trencada. La complicitat entre els monarques és pràcticament inexistent, i Casa Reial no fa res per ocultar una cosa que és visible per qualsevol de simple vista. Sembla que ja no importa que tot hagi sortit a la llum pública. Jaime del Burgo va revelar el veritable motiu de la gran crisi dels pares de Leonor i Sofia, una infidelitat que es va prolongar durant anys. El fill de Juan Carlos i Sofia ha perdut tota la confiança amb la seva dona. No perdona una mentida, i les declaracions de l'advocat només han fet que el matrimoni torni al passat.

postal de nadal de Felipe i Letizia
postal de nadal de Felipe i Letizia

Des que Leonor i Sofia ja no viuen a Zarzuela, Felipe i Letizia ja no s'amaguen. El rei va confessar als mitjans de comunicació que la seva vida sense les seves filles s'havia tornat massa avorrida, ja demostrava que amb la seva dona no era feliç. En les últimes quatre setmanes, el monarca ha fet la seva vida pel seu compte. Els reis no han compartit ni un sol pla junts. Podrien haver optat pel cessament de la convivència, seguint el model de Juan Carlos i Sofia. Un divorci seria massa escandalós per a una monarquia.

Felipe, molt allunyat de Letizia, cinquè setmana fora de casa

Aquest cap de setmana Felipe tampoc no té compromisos institucionals a la vista fins dilluns vinent 4 de març. Ja hauria fet les maletes per tornar a anar-se'n amb el seu millor amic. S'ha convertit en el seu principal suport en un moment delicat en el seu matrimoni. Letizia ha quedat retratada com una dona adultera, però ell com el cornut d'Espanya. Humiliat.

Felipe Letizia Juan Carlos funeral de Constantino 2024 GTRES
Felipe Letizia Juan Carlos funeral de Constantino 2024 GTRES

Felipe i Letizia han arribat a un acord per fer les seves vides per separat, sense necessitat d'amagar-se. Quan es parla del final del matrimoni opten pel silenci. Aquest és el cinquè cap de setmana que el rei no comparteix cap pla amb la seva dona, ni tan sols es queda a casa amb ella. La reina tampoc no s'està sola, marxa amb les seves amigues per gaudir de la nit madrilenya en secret. Ella continua vinculada a la cultura.

En les últimes setmanes a Felipe se l'ha vinculat amb una dona d'identitat desconeguda, una gran amiga amb qui comparteix confidències i mostra una complicitat més gran que amb Letizia. Fins ara són només amics, pertany al seu cercle més íntim des de fa la seva infantesa, però qui sap si en un futur hi podria haver una mica més. Pilar Eyre assegura que el matrimoni podria anunciar el divorci l'any que ve, quan la infanta Sofia compleixi la majoria d'edat.