El dia d'aniversari sol ser un dia especial per a molts, en el que s'aprofita per ajuntar-se amb la família i amics. Un aniversari feliç i divertit que, pel que sembla, no tindrà Felip VI. Al contrari. Així ho revela el portal LOC del diari El Mundo en un extens article en el qual es parla del marit de la que al seu dia fos periodista, Letizia Ortiz.

Un article en el qual es donen les claus del qual podria ser l'aniversari més trist, amarg i difícil del monarca. I és que segons s'afirma Felip VI, a poques hores de complir 54 anys, més de mig segle de vida, que es diu aviat, està travessant un duríssim moment tant a nivell personal com a nivell professional, ja que té una agenda de compromisos oficials "buida". Una amarga situació amb què no tindria el cos per a festes, ni celebracions. 

rei felipe VI / Efe

Felip VI / EFE

El dia 30 de gener és un dia molt especial per a Felip VI perquè coincideix amb el seu aniversari. Bé, fins a dia d'avui podia ser un dia especial però, pel que sembla, demà, diumenge 30 de gener, serà tot al contrari. I és que suposadament, segons s'afirma en el portal d'El Mundo, Felip VI assoleix els seus 54 anys vell, sense amics i enfadat amb tota la seva família. En relació amb el físic s'afirma que "la seva mirada ha perdut brillantor, els solcs del seu front s'han accentuat i la barba que es va deixar créixer quan va arribar al tron, per semblar més madur, és totalment blanca". Uns senyals que demostren que el fill de Joan Carle, fugat als Emirats Àrabs i amb qui no té relació, no porta gens bé ser al tron i que, lluny d'afavorir-lo, l'ha perjudicat.

Més enllà del seu aspecte físic, que en l'article es defineix com a "prematurament envellit", Felip VI, pel que sembla, no es porta amb ningú de la seva família. Les seves germanes, Cristina i Elena, s'han aliat amb el seu pare Joan Carles. Prova d'això, els repetits viatges que han fet fins a Abu Dhabi, i la pròxima escapada que en els següents dies tornaran a fer. Tres contra un. A més, el marit de Letizia Ortiz tampoc s'avé amb la seva mare, Sofia, a diferència del que molts pensen. El motiu del distanciament entre mare i fill no és cap altre que la decisió de Felip d'allunyar la seva mare dels actes oficials, per esborrar de la ment de molts el regnat que durant anys va fer el seu pare. Una poca presència en els actes públics de Sofia, per cert, que també es deu a la mala relació que manté amb Letizia Ortiz.

felipe letizia hivern gtres

Felip VI i Letizia / GTRES

visita rei felipe seat sergi alcazar 3

Felip VI / SERGI ALCÀZAR

Felip VI també està enfadat amb els seus amics i s'ha quedat sense ells, segons el portal d'El Mundo. Per això s'afirma que el fill de Joan Carlos, a més de tenir un aspecte delicat i no tenir tracte amb la seva família, està sol. "Els parents que van formar el decorat de la infantesa del Rei han anat caient del cartell, com els Grècia o els Gómez Acebo, fills de la morta Infanta Pilar". Quant als primers, els Grècia, s'assegura que l'enfrontament ve propiciat pel comentari que Marie Chantal Miller va dedicar a Letizia Ortiz amb el lletgíssim gest que va tenir amb Sofia i les seves dues filles a la catedral de Palma l'any 2018. Quant als segons, els Gómez Acebo, es diu que la mala relació ve arran d'un sopar a casa de Simoneta on es va explicar un acudit de la que fos periodista "pujat de to". Broma que no va fer gràcia a Ortiz.

La gran pregunta és: com i amb qui celebrarà Felip VI el seu aniversari? La resposta és senzilla. Per matemàtica pura, si anem descartant totes les persones que s'esmenten, com si del joc 'Qui és qui' es tractés, les dues úniques persones que sobreviuen a tot aquest embolic són la seva dona Letizia Ortiz i la seva filla Sofia. Així que només amb elles dues, ja que Leonor és a Gal·les, Felip VI passarà el seu dia més especial. Diversió en estat pur. O no.