A aquestes hores, deu haver molts veïns de Vigo que deuen estar pensant que el rei Joan Carles, a banda d'un faldiller, un fugat i algú amb tendència a omplir-se les butxaques amb feixos de bitllets, també és un cuñao sortit d'una pel·lícula de Pajares i Esteso. Potser ho és, no podem afirmar que no ho sigui. I potser seria capaç de pronunciar les frases que han llegit aquest matí els lectors del diari El Faro de Vigo. Però que se sàpiga, no es té constància que hagin sortit de la seva boca.

corinna i joan carles enfadat

Corinna i Joan Carles

Anem a pams. El mitjà ha publicat una de les moltes pàgines que aquests dies estan omplint els diaris de tot el país sobre el rei Joan Carles. I en una d'elles, han destacat un requadre amb suposades frases que Corinna hauria revelat sobre el seu examant quan tots dos s'enllitaven. Unes frases grotesques i delirants que presenten un Joan Carles més ridícul que de costum, fent brometes dialèctiques d'aspirant tronat de No te rías que es peor. Unes frases que es va inventar El Mundo Today i que El faro de Vigo s'ha empassat de totes totes. Un ridícul històric:

"¿Abogado? El que tengo aquí colgado", monedes de 100 pesetas, colorear las viñetas de El Roto... Sublim. La xarxa en va plena: