Cada vegada està més de moda veure personalitats VIP volar en vols low cost. La contaminació està a l'ordre del dia i, com menys avions s'agafin, molt millor. És important no malgastar ni pasta ni petroli, pel que s'agraeix el gest de, tot i treure diners per les orelles, volar en vols comercials i no jets privats. Jugadors com Leo Messi o presidents de governs viatgen amb avió privat i això només fa que allunyar-los de la ciutadania. Si algú vol ser poble, ha d'actuar com el poble i això és el que ha fet un royal dels Windsor. Una cosa que no acostumem a veure a cap Casa Reial.

Gerard Piqué a Vueling A Blau
Gerard Piqué a Vueling EN Blau

Ara només recordem vols comercials agafats per Gerard Piqué -anxovat amb destinació bomba, Milà, i maleta personalitzada- i per la Reina Sofia. La dona de Joan Carles I també va ser caçada en un viatge des d'Egipte. Tanmateix, aquests dos són casos molt puntuals, als quals ara se'ls n'uneix un de molt especial, el d'un Windsor. Estem parlant ni més ni menys que de Mike Tindall, parella de Zara Tindall, neta de la Reina Elisabet II i, per tant, neboda de His Majesty The King Charles The Third.

Mike Tindall Wikipedia
Mike Tindall Wikipedia

Mike Tindall és un exjugador de rugbi de 44 anys d'edat que està feliçment casat amb Zara i que, fa molt pocs dies, va ser caçat estret en un avió destí Eivissa mentre recollia les seves pertinences en un dels compartiments oferts per la companyia d'avió. Caçat per un passatger, que no es podia creure que estigués viatjant al mateix vehicle de transport que un membre de Buckingham Palace, Mike Tindall estava amb una gorra preparat per a sortir de l'avió. L'usuari que el va veure, el va filmar i l'enregistrament ja corre per TikTok com la pólvora. "Coronation done, Ibiza time", escriu l'internauta, que rep comentaris de tota mena, absolutament tots elogiant Mike. "Té la família més poderosa del món, per què no està al seu propi avió?", diu un, o "Aposto que totes aquestes persones es queixen que està volant 'com una persona normal' es queixaria si volés en privat". Brutal, ens encanta.

@kaseycaulfield1 see you @ glitterbox mike ������������ #fyp #ibiza #miketindall #coronation #royalfamily ♬ original sound - KASE ❤️‍����

El motiu del seu viatge a Eivissa

Eivissa és sovint vista com la capital dels rajos de sol i la discoteca a Espanya, però no. La major de les illes Pitiüses és molt més que un gran oasi en el qual ajeure's al sol com un suricata. Per exemple, Mike Tindall ha aprofitat per gravar un podcast al bar del terrat de l'hotel ME a Santa Eulàlia. Aquest es diu 'The Good, The Bad & The Rugby' i allà xerra al juntament amb James Haskell i Alex Payne sobre diferents aspectes, inclosa, òbviament, la cerimònia de coronació de Carles III.