El secretari d'organització de Podemos, Pablo Echenique, té tendència a felicitar els Borbons pel que fan o deixen de fer.

Pablo Echenique Efe

Efe

Per l'aniversari del rei Felip, li va dedicar un missatge a les xarxes on li desitjava un "Feliz cumpleaños a nuestro jefe de Estado que se elige por fecundación. Es constitucionalmente inviolable, gana 10.000€ al mes, toma sopa con tres platos, vive en un palacio en medio del bosque e impone el collar de la Insigne Orden del Toisón de Oro a una niña de 12 años". Ara ha dirigit el focus en la seva família, concretament en els seus nebots i en la seva filla. A Froilán, Victoria Federica i Elionor els situa en la mateixa equació per criticar les tendències polítiques que tenen, especialment els fills de la seva germana Elena. Unes tendències de les que no se'n amaguen i que llueixen orgullosos.

victoria federica i froilan 2 gtres

GTRES

Froilán a la mani de dretes (i ultradreta) de Colón, cantant proclames amb els amics contra Puigdemont i enfervorits amb els postulats de Vox. I Victoria Federica a la festa "Cañas por España", on Santiago Abascal es va fer un bany de multituds entre els joves de la jet set madrilenya que un dia taral·legen les cançons de Taburete i l'altre l'himne techno d'Espanya de DJ Ultra. I Echenique pentinant-los a tots dos, i de passada, a la filla gran dels reis: "Victoria Federica fan del de la pistola, Froilán con su pandilla patriótica en Colón y Leonor no se va a quitar lazos amarillos con los encapuchados como Rivera porque aún les queda algún asesor de comunicación en Zarzuela. La monarquía tiene clarísimo su voto este 28 de abril".

I les hordes monàrquiques sortint de la cova en massa:

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat