Feia dies que no parlàvem d'ella, però per a res no la tenim oblidada. Irene Urdangarin és un dels ítems preferits d'EN Blau, pel que avui hem decidit investigar més dels seus temps mossos. Ens remuntem a l'any 2020 i a una citació literal de Cristina Font, una periodista especialitzada en Casa Reial i en els Borbons. Al diari 'El Mundo' era on escrivia Font en el dia del 15è aniversari sobre la filla de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin. La deixava pels núvols perquè s'havia informat molt bé. Irene és un sol i té un do i ara a EN Blau el repassarem.

Irene Urdangarin Europa Press
Irene Urdangarin Europa Press

Tot el món royal parla meravelles d'Irene, més coneguda com 'la princesa a l'ombra'. La neboda del Rei Felip és encantadora i molt maca, no només amb els seus pares i la Família Reial, sinó amb les seves amistats que l'envolten dia sí, dia també. Moltes vegades l'han comparat amb Victoria Federica a causa del gust de les dues per la moda i l'estilisme, però va ser la pròpia Irene la que fa poques setmanes va donar cop de porta a tots aquests rumors que la intentaven enfrontar amb la seva cosina germana. Al seu Instagram va deixar clar que el seu futur està en l'hostaleria i no en la moda: estudiarà a l'EHL Hospitality Business School de Lausanne, tal com va publicar en primícia aquest mateix diari. I allà a Suïssa -on resideix des de fa anys- podrà continuar explotant el seu do. Un do que la periodista Cristina Font refresca als seus lectors.

Irene Urdangarin i Iñaki EP
Irene Urdangarin i Iñaki EP

I aquest do, aquest aura especial, aquesta capacitat "innata" de la germana de Pablo, Miguel i Juan Valentín Urdangarin no és cap altre que el de "saber posar-se la gent a la butxaca". Irene, a més d'una bona estudiant, sempre ha estat una persona agradable en el tracte, simpàtica i amable. Una fora de sèrie que, per alguna cosa, és la neta preferida dels reis emèrits. Però la periodista de 'El Mundo' no es queda aquí i fa una anàlisi més exhaustiva de la figura d'Irene Urdangarin.

Irene Urdangarin infanta Cristina GTRES
Irene Urdangarin infanta Cristina GTRES

Entre moltes altres coses, la reportera explica els gustos d'Irene. A més de passejar, la moda i l'hostaleria... quines són les activitats preferides de la neboda de Letícia? Doncs, per exemple, fer esport. Gens malament no? "És una estudiant desperta, encara que no estudiosa, i li encanta l'esport, de fet és una consumada esquiadora i nedadora, doncs amb pocs mesos el seu pare la llançava a la piscina perquè aprengués. Li encanta la vela, que practica els estius a Mallorca, i el running, tant que fins i tot ha participat en algunes edicions de la marató popular de Ginebra, l'Harmony Geneve Marathon," explica. Sí, mireu aquesta foto a la marató:

Irene Urdangarin corrent GTRES
Irene Urdangarin corrent GTRES

Visites d'incògnit

A Irene també li encanta viatjar. Ho ha fet molt: després de viure a Barcelona els primers anys de la seva vida (de fet, va néixer a la clínica Teknon), Irene es va mudar als EUA amb els seus pares per després acabar recalant, anys més tard, a Suïssa, concretament a Ginebra. És per això, pel seu afany de viatjar pràcticament com Gulliver, que la 10a en la línia de successió al tron fa visites d'incògnit a la seva iaia, la Reina Sofia. "Adora la seva àvia, la Reina Sofia, a la qual sovint visita d'incògnit en Zarzuela i a la qual veu també els estius a Mallorca", assenyalen. I és que no hi ha cap altra Borbó igual: Llarga vida a Irene Urdangarin!

Irene Urdangarin i Sofia GTRES
Irene Urdangarin i Sofia GTRES