Corinna als 56 anys ja no llueix la mateixa cara. La més gran novetat de l'entrevista amb Eduardo Inda no és què ha dit, sinó com s'ha operat la cara. Tot el contingut de la conversa era sabut (la màquina de comptar diners a Zarzuela, que Felip sucava, que Joan Carles li va proposar casar-se...) però en donar la cara, la premsa de dretes i unionista descobreix com desautoritzar-la. A El Mundo li diuen "Corinnita la fantástica" com si fos Ana Obregón inventant-s'ho tot. I a La Razón la bategen com Cantarina Larsen i fan llenya de la recent cirurgia plàstica.

corinna lengua Telecinco

Corinna amb la boca seca a l'entrevista amb Inda, Telecinco

Escriu el diari de Planeta: "Se ha aumentado el volumen de los labios. No solo no resulta natural, sino que además se aprecian siliconomas. Se inyecta toxina botulínica en el tercio superior del rostro para levantar las cejas, abrir la mirada y borrar todas las arrugas de expresión. El bótox le ha sentado mal, tiene la ceja derecha totalmente disparada. Relleno en los pómulos, que puede ser ácido hialurónico, para darles volumen. Luce manchas en la piel, como consecuencia de haber abusado de los rayos uva. Luce papada".

corinn apapada t5

Corinna té la cella dreta disparada, Telecinco

La cirurgia plàstica els serveix per titular "Lo que Corinna inventa: las cosas que dice no son ciertas e insiste en descalificar a una Monarca siempre ejemplar". La princesa alemanya s'ha fet un lifting i s'ho manté punxant-se bótox. El que seria un dilluns qualsevol de Letícia. Corinna només es porta vuit anys amb Letícia. Si l'edat que confessa és real, Letícia en té 48 i Corinna 56. Letícia tindrà la cara de Corinna d'aquí a 8 anys:

leticia primer pla GTRES

corinna ganyota Telcinco

Corinna és Letícia d'aquí a 8 anys, Telecinco

El que no s'explica és que els 65 milions d'euros que Joan Carles entrega a Corinna no eren un regal. Telecinco especula que eren uns diners que Joan Carles posa a nom de Corinna temporalment abans de traspassar-los a un compte del rei i ella es nega a retornar-los. Santa Rita Rita, lo que se da no se quita. D'aqui plora la criatura. Però els diaris de la dreta no parlen de milions robats a Hisenda sinó que l'estirament de pell ha disparat la cella dreta de Corinna. Que també.