Que Felip i Letícia vagin obtenint les sessions habituals de servilisme al seu pas per les diferents comunitats autònomes entra dins la normalitat en un país com aquest, tan àvid de lloar la família reial i de mirar cap a una altra banda quan tenen comportaments reprobables.

felip leticia palma

@CasaReal

El Borbón Tour n'és un clar exemple, amb veïns de les diferents ciutats que visiten que perden el nord per fer-se fotos amb ells, independentment de si el look que duien era més o menys adient. Ciutadanes empipades perquè no s'han aturat prou a saludar i gent sortint de totes bandes amb el mòbil a la mà per immortalitzar-se en un selfie amb els reis d'Espanya. Però que els monarques no donin un mínim exemple, i més en els temps que corren, és per fer-s'ho mirar.

felip leticia palma foto

@CasaReal

Felip i Letícia ja han visitat dues illes, les Canàries i les Balears. En la seva primera aturada van donar-se, literalment, un bany de multituds. Però en un moment post-pandèmia, on les autoritats continuen reclamant prudència i mantenir les distàncies de seguretat sempre que es pugui, clama al cel veure el que s'ha vist fa uns dies a la platja de Las Canteras, a Las Palmas de Gran Canària. Una munió de persones que van envoltar els Borbons per poder cridar ben fort ¡Viva España, Viva el Rey! Els reis sense mascareta, i darrera, un formiguer de persones que farien aixecar més les celles al mateix Fernando Simón. Una foto lamentable que l'actriu Anabel Alonso no ha dubtat en analitzar.

anabel alonso

@anabelalonso_of

Tres paraules li han estat prou per ensorrar els monarques.

Que Alonso es prepari. Encara els hi queden als reis 15 comunitats autònomes per seguir donant exemple. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat