La poca vergonya del rei Joan Carles, la superioritat moral amb la que durant anys i panys ha anat per la vida, acaba de constatar-se amb un nou capítol que hem vist al programa El Objetivo amb Ana Pastor.

Convidada: la cronista reial Pilar Urbano, experta en les coses de palau i els embolics de faldilles de l'emèrit, que li ha fet una revelació a la presentadora que l'ha deixat al·lucinada. I indignada a parts iguals.

pastor urbano

Pilar Urbano i Ana Pastor a 'El Objetivo' / La Sexta

La periodista i escriptora ha confirmat que el pare de Felip continua tenint entre cella i cella tornar a Espanya algun dia perquè sent que se l'ha apartat com qui baixa la brossa al contenidor. De moment, les seves fidels filles, les infantes Elena i Cristina, "están preparando un domicilio" a Madrid per ell.

Però el que ha sulfurat Pastor ha estat el que ha explicat d'una altra dona cabdal en la vida del monarca: Corinna. Ha explicat, per exemple, què va dir el rei quan la va conèixer i amb quins termes es va referir a ella públicament, en una cacera que li van muntar al Borbó on va coincidir amb l'aristòcrata alemanya la primera vegada.

corinna joan carles

Corinna i Joan Carles

Dues paraules van sortir de la boca de Joan carles per referir-se a qui amb el temps, es convertiria en la seva amant i fins i tot, amb qui es va voler casar, com ha dit Urbano. “En una conversación con la dueña de la cacería le dijo ‘ponte a mi lado en la cena porque aquella rubia es un putón verbenero, que está buscándome todo el día’”.

Putón verbenero. S'han de tenir nassos. La presentadora, amb els ulls com a taronges: ”¿Y la llama putón?”. “Sí, putón verbenero, que yo no lo había oído nunca”, assenyala Urbano, tal i com destaca el Huffington Post. “Yo sí lo había oído, pero me sorprende de alguien así, en fin. Luego tuvo una relación con Corinna, lo que dice mucho de sus...”, i Pastor es mossega la llengua, visiblement indignada per aquest menysteniment.

pastor urbano2

Pilar Urbano i Ana Pastor a 'El Objetivo' / La Sexta

Però la frase que ha deixat a l'aire, després l'ha completat. Explica Urbano que després, quan es va enamorar de qui en un primer moment va definir com a putón verbenero, es va voler casar amb ella. Joan Carles va sopar amb els seus tres fills per dir-los-hi el seu objectiu: "Ahí es donde les plantea: ’Yo me he enamorado. Yo no me casé con amor. No puede haber otra madre mejor, pero yo estoy enamorado y quiero divorciarme”.

En aquell moment, Corinna estava casada amb un altre home i Urbano repeteix: “Iba de oca en oca y tiro porque me toca. Es un putón verbenero”. I Pastor deixa clar què en pensa del rei i de que utilitzés un vocabulari com aquest: “Es un término que no solo no me gusta, sino que me sorprende de alguien que sí que llevaba una vida muy promiscua como es el rey. Si ella es eso, ¿qué será él? Encima tenía una responsabilidad pública siendo el rey de España”...

Una llàstima. Ens hauria agradat saber com definia Ana Pastor al rei d'Espanya. Però se li ha entès tot...