El primer ministre canadenc, Justin Trudeau s’està convertint en un dels líders polítics del moment i no només pel seu carisma i les seves paraules.

Setmanes després de reunir-se amb Donald Trump, ha convidat la seva filla, Ivanka, a veure un espectacle a Broodway. Un gest que ha donat molt de joc després que les atentes mirades entre ambdós fessin la volta al món.

No és el primer cop que les habilitats de persuasió de Trudeau criden l’atenció. La seva reunió amb l’actriu Emma Watson tampoc va passar gens desapercebuda.

El musical que han anat anar a veure Ivanka Trump i Trudeau, juntament amb altres autoritats, és Come From Away, una historia de la ciutat canadenca de Newfoundland, que va acollir 6.579 persones de diferents vols durant el tancament de l’espai aeri després dels atemptats de l’11 de setembre l’any 2001.

Un missatge que el primer ministre ha aplicat a la seva política durant els últims mesos, en ser Canadà un dels principals països acollidors de refugiats. Un discurs molt diferent del què presenta el pare d’Ivanka. Malgrat això, sembla que la química entre ells dos és bastant bona.