Arran de l’anunci del segon embaràs de Beyoncé, les xarxes socials treuen fum. La foto on confirmava el seu estat és la que ha aconseguit més m’agrada de la història d’Instagram. I des de llavors, la cantant no escatima a lluir la panxa amb uns looks premamà cridaners i molt ajustats.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Malgrat totes les seves fotografies, l’estrella no s’ha pronunciat sobre la data prevista de naixement, ni tampoc sobre el sexe dels bebès. Els seus seguidors estan més pendents que mai i busquen, fins i tot, missatges subliminars en els seus outfits.  

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

En aquesta fotografia, Beyoncé apareix vestint de vellut negre amb botes altes i bossa a joc. Però han estat les arracades el que ha cridat de debò l’atenció. I és que han provocat que els seus fans hagin obert un debat a les xarxes socials.

Els més observadors s’han adonat que les arracades circulars XL que porta no són noves, sinó que són les mateixes que va dur al videoclip If I was a boy (“Si jo fos un noi”), publicat el 2008. 

Arran d’això, els seus seguidors han començat a fer apostes sobre el sexe dels bessons que esperen la cantant i el seu marit, el raper Jay Z. Perquè molts ho han vist com una indirecta que podria revelar que els bebès seran dos nens.

Sigui com sigui, no trigarem a saber el secret millor guardat de Beyoncé.