Fa pocs dies podíem llegir que María José Campanario havia estat ingressada en un centre psiquiàtric de Màlaga. Així ho assegurava el col·laborador de Sálvame (Telecinco), Kiko Hernández.

Al programa Socialité, presentat per María Patiño, qui precisament té una disputa judicial oberta amb la dona de Jesulín de Ubrique, es va dir que Campanario tenia “un dolor insostenible” i que amb prou feines podia dormir tres hores seguides.

La mateixa Campanario ha volgut aclarir el seu estat de salut a Viva la vida, on ha autoritzat la reproducció de notes de veu per explicar la situació actual.

Tot i que confessa que està rebent un tractament per combatre els intensos dolors de la fibromiàlgia que pateix, puntualitza que no està ingressada i que només va a l’hospital a fer rehabilitació. “No sé qui us informa”, sentencia.

campanario hospital

Telecinco

La dentista també explica que ha tingut problemes amb diferents medicaments, ja que hi ha alguns que no els tolera, però que un metge l’està visitant al seu domicili per ajustar-li la dosis.