La televisió pública de Catalunya (TV3) ha abordat aquest matí, durant la presentació de la programació de la cadena, la cobertura informativa que farà durant la Diada. Així doncs, com és de costum, TV3 farà un gran desplegament el proper Onze de Setembre per poder retransmetre enguany tant la mobilització de l’ANC i Òmnium Cultural com l’acte de Podem i C’s.

A les 13:00 hores la periodista Agnès Marques conduirà un especial informatiu per donar veu a l’acte de Podem que celebrarà a Sant Boi de Llobregat i a l’acte de Ciutadans que organitzarà a Premià de Mar. Ambdues retransmissions s’alternaran amb el plató, on hi haurà una taula de periodistes de referència dels mitjans de comunicació catalans.

Després del Telenotícies migdia, a les 16:00 començarà un altre especial informatiu amb la descentralitzada mobilització de l’ANC. El handicap de la simultaneïtat ha suposat un repte per a TV3, segons el cap d’informatius de TV3, David Bassa, ja que desplegaran efectius a Barcelona, Tarragona, Lleida, Berga i Salt.

Prèviament al Telenotícies vespre, hi haurà un altre especial informatiu, en aquest cas conduït pels periodistes Toni Cruanyes i Ariadna Oltra. Juntament amb ells, els acompanyaran una taula d’analistes i representants polítics de diferents formacions per garantir la màxima pluralitat.