La Sexta s'ha tornat a disculpar per haver saludat concisament en català un enviat especial. En aquest cas ha estat amb motiu d'unes inundacions a Terol. Quan la presentadora de l'informatiu, la catalana Cristina Villanueva, dona entrada al periodista valencià desplaçat saludant-lo ho fa lacònicament en català, en la variant valenciana. "Carles Claver, bona vesprada", és tot el que li diu en l'idioma de Raimon.

Però l'expressió ha provocat una reacció airada d'alguns televidents.

"Tranquils, que sé perfectament que Terol està a Aragó i que el valencià no hi és llengua oficial, així que no tornarà a passar. Ja ho saben, l'home és l'únic animal que ensopega dos cops en la mateixa pedra", s'ha excusat. 

Però la situació paradoxal no ha acabat aquí perquè alguns internautes han recordat a més que a Terol també s'hi parla català com a llengua pròpia, com és el cas de la comarca del Matarranya.

No és la primera vegada que un periodista de la cadena demana perdó per haver parlat en català, de fet, en meys de dos mesos ha passat tres cops. En la primera ocasió va ser per saludar en valencià a un corresponsal que era a Barcelona. L'altra, també protagonitzada per Cristina Villanueva, va ser per donar pas a un corresponsal que era a Múrcia en valencià.