Dues empreses, una de Madrid i una de Guipúscoa, han quedat homologades per subministrar les paperetes del referèndum de l'1 d'octubre, segons les dades de l'adjudicació publicades en l'acord marc de subministrament de material electoral que ha publicat el portal de contractació pública de la Generalitat. Altres dues empreses, d'Alcalá de Henares i l'Hospitalet de Llobregat, optaran a subministrar els sobres.

Es tracta de les empreses Formsystem Documentos Inteligentes, S.L.U, ubicada a Madrid, i Impresiones Transkrit, S.A., de Guipúscoa. Les mateixes empreses han quedat homologades per subministrar els manuals d'instrucció dels membres de les meses.

Dins d'aquest procediment s'ha adjudicat també les empreses que podran optar als sobresTompla Industria Internacional del Sobre, d'Alcalá de Henares, i Domenech Mirabet S.A., de l'Hospitalet de Llobregat.

Finalment, una sola empresa podrà optar als impresos electorals, de nou la madrilenya Formsystem.

Aquests són els quatre lots que van sortir a concurs públic en l’acord marc de subministrament de material electoral per als propers 4 anys convocat per la conselleria de Governació. El pressupost de la licitació és de 775.714,26 euros (amb IVA) i el valor estimat del contracte 897.520,65 (sense IVA).

Segons les dades del contracte, "l’acord marc té com a objectiu la selecció de les empreses que podran subministrar el material electoral necessari per la celebració d’eleccions al Parlament de Catalunya i l’establiment dels requisits i condicions als que han de sotmetre’s els contractes derivats del mateix, durant el període de vigència".

Les condicions per als quatre lots són les mateixes: el termini per a la formalització del contracte és de "5 dies a partir del requeriment de formalització, un cop finalitzat el termini de 15 dies hàbils d’interposició potestativa de recurs especial en matèria de contractació". S’adjudicarà el contracte a l’oferta econòmicament més avantatjosa.