Artur Mas i David Fernàndez han esmorzat aquest matí en un local de Gràcia, a Barcelona, moment que recull la imatge àmpliament difosa per Twitter.

No és cap secret que l'expresident de la Generalitat i actual president del Partit Demòcrata Català (PDC) i l'exdiputat de la CUP al Parlament mantenen una bona relació que es va posar de manifest en diverses ocasions en l'anterior legislatura, singularment el dia de la consulta participativa del 9-N, per la qual està imputat l'expresident. El clima d'amistat entre ambdós es va immortalitzar llavors en una abraçada entre tots dos dirigents en un dels centres de votació habilitats a Barcelona.

Fernàndez va evidenciar de nou la seva sintonia amb Mas donant suport a la seva continuïtat com a candidat a la presidència de la Generalitat per JxSí quan la CUP va exigir que plegués, com així va fer cedint el testimoni a Carles Puigdemont. Fernàndez, tot un referent dels cupaires, va topar llavors amb el sector més intransigent de l'organizació anticapitalista.

La trobada d'aquest divendres, segons fonts consultades per El Nacional, ha volgut donar continuïtat a aquesta bona relació. "No han parlat de res en especial, es tractava de veure's i de xerrar", han assegurat fonts coneixedores de la conversa. Fernàndez hi ha anat vestit amb una de les seves habituals samarretes; Mas, amb camisa i americana però sense corbata, com s'aprecia a la imatge.