La cadena de nutrició i dietètica Naturhouse, que des de 2015 cotitza a la borsa espanyola, ha acordat traslladar el seu domicili social de Barcelona a Madrid "per raons operatives". En un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), la companyia que presideix Félix Revuelta detalla que la seu social de l'empresa passarà de l'actual passatge Pedro Rodríguez, 6, de Barcelona, al carrer Claudio Coello, 91, de Madrid.

Naturhouse justifica aquest trasllat per qüestions merament "operatives", ja que des de la seva sortida a borsa ha consolidat la direcció de la societat i del grup en les seves oficines a Madrid. En aquestes instal·lacions, a més de la presidència, hi ha les direccions operatives del grup i és on es reuneix de forma habitual el consell d'administració de l'empresa i les seves comissions delegades.

Revuelta, contra el procés

L'oposició de Revuelta al procés és àmpliament coneguda. Entén que el procés "té atemoritzat als empresaris" i ha arribat a assegurar que una Catalunya independent es convertiria en una "república sud-americana" per motius d'inseguretat jurídica. De fet, no és la primera vegada que Naturhouse es trasllada ja ara fa cinc anys, la seva matriu Kiluva ja va fer aquest mateix recorregut de Barcelona a Madrid. 

Naturhouse ha tancat el primer semestre de l'any amb un benefici de 13,4 milions d'euros, un 3,4% menys que en el mateix període de l'exercici anterior. La companyia ha obert 74 nous centres fins al juny i ja arriba als 2.353 a tot el món.