La pàgina web garanties.cat, que conté informació sobre el referèndum de l'1-O, ha rebut 38.341 visites en una setmana i un dia, segons dades a les quals ha tingut accés l'ACN. A més, des del 4 de juliol, els ciutadans han enviat unes 900 preguntes a través d'aquesta pàgina web. Els dubtes més freqüents estan relacionats amb el vot per correu, el vot dels catalans a l'exterior i el paper i les condicions dels agents electorals.

Un equip de persones es dedica a respondre aquests dubtes que, en alguns casos, encara no tenen resposta. De fet no s'ha anunciat encara quan s'obrirà la borsa de voluntaris per formar agents electorals ni tampoc s'ha informat sobre el funcionament del vot per correu. La pàgina web es va posar en funcionament la setmana passada coincidint amb l'acte del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) en què es va presentar la llei del referèndum.

El 5 de juliol, és a dir, el dia després de posar-se en funcionament, va ser quan la pàgina web va tenir més visites. En un sol dia els ciutadans van accedir al web 15.500 vegades. 

A través de garanties.cat els usuaris poden sol·licitar el municipi on volen que se celebri un dels actes organitzat per JxSí per explicar la llei del referèndum. Fins avui, s'han rebut 535 sol·licituds. Està previst que el 19 de juliol es produeixin actes simultanis a una seixantena de llocs per presentar l'1-O. En total està previst celebrar-ne uns 200 a tot el territori al llarg de l'estiu.