Aquesta setmana es fa feixuga per a la majoria de gent que mira melancòlica el cel, a vegades blau i d’altres vegades ennuvolat, del de la finestra de l’oficina. Molts recordem amb amor i nostàlgia els dies a la platja, a la muntanya, amb la família o els amics mentre d’altres ens recorden que encara són de vacances al paradís a través de les xarxes socials. Per a tots aquells perduts en el retorn a la realitat, a La Llança  volem recomanar-vos un seguit d’activitats de cap de setmana que us recordin que l’estiu encara no s’ha acabat. 

FiraTàrrega 2019

FiraTàrrega 2019/ACN

Un detall d'El gran final, de Bucraá Circus/ACN

Un any més el circ, la dansa i el teatre tornaran a omplir els carrers de la capital urgellenca del 5 al 8 de setembre. Espectacles de dansa com Final de la Companya del Revés,  rialles que t’ofegaran a espectacles com El gran final de Bucraá Circus o Peix d’Hotel Iocandi, espectacles de titelles per als més petits i vetllades musicals a les Nits Moritz. Tot un seguit d’activitats que et faran aprofitar els darrers dies d’estiu al carrer.

Festa Major del Poblenou

Festa Major del Poblenou

Avui 6 de setembre comença la festa gran d’un dels barris més inquiets de Barcelona: el Poblenou. Aquest cap de setmana començarà la festa amb l’Orquestra Dalton bang a les onze del vespre a la rambla del Poblenou. Dissabte hi haurà la Nit del Rock a l’Espai Jove Roc Coronat a partir de les 20:30 del vespre juntament amb diferents concerts al carrer Marià Aguiló i els jardins de Can Saladrigas. Per als més matiners, a les 8 del matí de diumenge se celebraran les Matinades amb els grallers i timbals del barri. A les 11:30 la Diada castellera ocuparà la Rambla del Poblenou i el Parc del Poblenou acollirà activitats infantils durant tot el dia. 

Setmana del Llibre en català  

Setmana del Llibre en Català 2019/ACN

Preparatius de la Setmana del Llibre en Català 2019/ACN

L’Avinguda de la Catedral de Barcelona s’omplirà de llibres per celebrar la 37a edició de la Setmana del Llibre en Català. Una oportunitat per descobrir les últimes tendències del món editorial català i la seva millor oferta. La Setmana presenta les novetats, editors, llibreters, col·leccions i segells de la literatura en la nostra llengua, incloent-hi presentacions, recitals, lectures i itineraris per la ciutat. 

Dia del Brasil 2019

Diumenge 8 de setembre el Poble Espanyol s’omplirà de ritme i color amb la nova edició del Dia del Brasil, un homenatge a la seva multiculturalitat, música, dansa, literatura i gastronomia. Filipe Catto, artista multidisciplinar i defensor del col·lectiu LGTBI serà l’encarregat d’encetar els concerts on també hi actuaran Paula Lima, ambaixadora de la samba, Ninha i Gerlane Lops, entre d’altres. L’escola de samba Unidos de Barcelona farà una exhibició de samba i l’agrupació Cordao de Ouro una de Capoeira. Els que no heu pogut marxar de vacances al Brasil podreu conèixer la seva cultura.   

diabrasil agendafamiliar mammaproofbcn

Alice Cooper al Sant Jordi Club

Fa setmanes que ho anuncien els autobusos de Barcelona: sí, Alice Cooper, el músic, actor i compositor que va revolucionar l’escena del hard rock i el heavy metall internacional visita Barcelona durant la seva gira “OI Black eyes is Black” el diumenge dia 8 al Palau Sant Jordi.  Nascut l’any 1948, l’artista fa més de 50 anys que puja als escenaris i és considerat com un dels creadors del “xoc rock” o “rock teatral” amb els seus obscurs però treballats directes. 

Alice Cooper a Londres/Kreepin Deth

Alice Cooper a Londres/Kreepin Deth

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat