Aquest cap de setmana sembla no ser gens interessant, és l'odiat cap de setmana a mitjans de gener en el qual ens adonem que ja estem acostumats a la rutina i que arriba com un cop de setmana qualsevol de l'any. A La Llança sentim dir-vos que esteu equivocats, aquest cap de setmana no només es celebra els Tres Tombs, una de les festes més antigues i tradicionals de casa nostra, sinó que la cultura bull plena de teatre i música. Aquests cinc plans de cap de setmana us ho demostraran.

Participa en un judici sobre l’eutanàsia

El dramaturg i actor madrileny Alberto San Juan, el realitzador de televisió Víctor Morilla i Marcos Hourmann presenten a la Sala Beckett Celebraré mi muerte, peça amb la qual retornen el cicle Memento Mori que caracteritza la temporada d'enguany. "És un debat sobre la sedació i la hipocresia de la societat davant moltes coses que estan permeses legalment i també maten", ha assegurat el seu protagonista, Marcos Hourmann. La peça es pot veure a la Sala Beckett del 15 al 26 de gener.

Viu una de les guerres més cruentes de la història

1917, del director d'American Beauty, és una prodigiosa filigrana tècnica que supera la vista fa dos anys a Dunkirk i es posa a l'alçada del millor cinema bèl·lic contemporani com Salvem al soldat Ryan La fina línia vermella, per bé que en cap moment Mendes aconsegueix transcendir de la forma per commoure amb el fons. Amb un guió molt pobre i detalls argumentals que no aporten ni profunditat ni transcendència, la força del film recau en l'experiència sensorial que transmet a l'espectador a partir dels jocs amb la llum, els canvis de tonalitat cromàtica, la força de la música i, evidentment, els fals pla seqüència dividit en dos talls damunt el qual s'aguanta la pel·lícula.

Celebra un any de llibertat

El Centre LGTBI celebra el primer aniversari amb una programació especial adreçada a tota la ciutadania. Les activitats convertiran el Centre i el carrer del Comte Borrell en un espai ple de creativitat i reivindicació. Brigitta Lamoure serà la mestra de cerimònies de la jornada. La celebració tindrà lloc dissabte, 18 de gener, d’11.00 a 22.00 hores, coincidint amb l’inici de la Festa Major de Sant Antoni. Des de les 11.00 hores, l’interior del Centre LGTBI oferirà diverses intervencions artístiques. A més, a la sala d’actes es podran veure projeccions audiovisuals que ens aportaran diferents mirades sobre el valor de la festa com a ritual de cohesió. I l’equip del Centre LGTBI dinamitzarà un mural participatiu perquè tothom hi deixi la seva empremta en forma de missatge. L’escenari situat al carrer del Comte Borrell, entre Campo Sagrado i Parlament, presentarà la major part de la programació musical, en què destaquen Putochinomaricón, Chica Charcos, L.A.S. DJs, Äadrik Synth, Romeromartín i ¥€$Si Perse, entre altres.

1 any centre LGTBI

Celebra els Tres Tombs al Vallès

La més que centenària Festa de Sant Antoni Abat, patró dels animals, és una de les més esperades a Sant Cugat, herència del seu passat agrícola. Les activitats més tradicionals de la Festa, la missa en honor de Sant Antoni i la Rua dels Tres Tombs amb genets, carros i carreters, venen acompanyades d’un munt d’actes omplen els carrers de Sant Cugat del Vallès aquest cap de setmana.

Fira’t a On the Garage

On the Garage de L’Ovella Negra de Marina ens convida a fer neteja de les golfes i amb això donen vida a un mercat amb més de 70 expositors on trobar objectes, roba de segona mà, alguna raresa vintage, artesania no professional, mobles. Nova edició del mercat a la vista! L'entrada és gratuïta.