El passat divendres 6 de juliol, ONYRIC Teatre Condal va presentar la programació de la nova temporada a la sala de l'avinguda del Paral·lel.  El teatre qualifica els seus espectacles musicals d'esbojarrats, delicats, màgics, fascinants, catàrquics, apassionants, extraordinaris, íntims... Tot seguit us en fem un recull. 

Fun Home

Del 4 de setembre fins al 4 de novembre, l'Onyric presentarà un seguit de sis concerts íntims i personals per estrenar el cicle “En Paral·lel”, que acompanyarà els musicals que fan temporada al Condal. Vetllades úniques acompanyades per la veu i la música de Júlia Jové, Clara Solé, Marc Andurell, Pilar Capellades, Mariona Castillo i Daniel Anglès & Miquel Tejada.

Fun Home Onyric

Paquito Forever

Un arriscat i trencador espectacle de la mà de Joan Vázquez, millor interpretació masculina als Premios de Teatro Musical 2018. Del 25 de setembre fins al 13 de novembre el teatre s'omplirà amb un cabaret despreocupat per il·lustrar la vida de Paco Alonso, bailaor, cantaor, actor i transformista usual al Paral·lel dels anys 50.

Paquito Forever Onyric

Impro Side Story

Del 27 de setembre fins al 15 de novembre es representarà aquest show d'improvisació on res està assajat ni pactat. A cada funció Rai Borrel, Anna Herebia i Roger Julià crearan noves històries on la música i les cançons tenen un paper fonamental. 

Impro Side story onyric

Kerry Ellis en concert

L'actriu britànica oferirà un concert el 8 d'octubre on interpretarà una selecció de les peces més conegudes del teatre musical.

Kerry Ellis Onyric

24 hores de la vida d'una dona

Del 7 al 25 de novembre, Silvia Marsó visitarà Barcelona després del seu gran èxit al madrileny Teatro de La Abadía. Marsó presenta la versió en llengua catalana d'una peça intimista, basada en la novel·la del prestigiós escriptor austríac Stefan Zweig. 

24 hores vida d'una dona onyric

Lydia Fairén. On my Own

El 12 de novembre, la cantant Lydia Fairén es presenta en solitari en un únic concert a Barcelona acompanyada al piano per Xavier Torras. Tot un treball intimista i introspectiu on l'artista hi ha volgut presentar la seva declaració d'intencions. 

Lydia Fairen onyric

I hate music! Cançons, lletres i records de Leonard Bernstein

Un recorregut per la vida i obra de l'artista, conegut per peces com el musical On the town (1944), la música de Peter Pan (1950), la banda sonora d’On the Waterfront (1954) o el musical West Side Story (1957). L'espectacle forma part de la programació del Leonard Bernstein at 100, la celebració del centenari del naixement de Bernstein i es podrà veure al teatre del 18 al 20 de novembre. 

I hate music onyric

25 il·lusions. Mag Lari

Del 30 de novembre fins al 5 de gener, l'il·lusionista català, un dels més estimats de casa nostre, torna a l'escenari del teatre després del seu gran èxit durant la temporada passada. 

Mag Lari onyric

Ànteros. Cançons d'un final

El 3 de desembre es presenta aquest únic concert amb Núria Llausí, una jove compositora de casa nostra, 8 veus, 4 músics i 12 cançons. El desamor és el protagonista d'aquest íntim concert on les ruptures amoroses seran menys doloroses gràcies a la combinació de música i teatre. 

Anteros Onyric

Artaban. La llegenda del quart rei mag

De l'11 de desembre fins al 4 de gener, i coincidint amb les festes de Nadal, Iris di Cassi, Laura Manchón, Laura G. Ballbé, Laura Bacaria, Ana Extremera, Júlia Diaz, Raimon Ferrer, Francesc Abril i Marc Fabregat; porten a escena aquesta misteriosa llegenda sobre un quart rei mag desconegut. 

Broadway a capella 

Del 17 de desembre fins al 28 de gener el teatre presenta la increïble fusió de música a cappella i el teatre musical d'aquesta nova formació arriba al Teatre Condal per sacsejar els teus sentits. Sense cap instrument i jugant únicament amb les seves veus, Broadway a cappella oferirà un recital de les grans cançons de Broadway interpretat per tretze dels millors cantants de musicals de casa nostra.

Broadway a cappella onyric

Nigel Planer. Hey Tius! Mola!

El 15 de gener, Nigel Planer, l'actor que va posar cos i ànima al Neil Pye (el personatge més carismàtic de la sèrie Els joves), arriba al Teatre Condal amb un espectacle personal en què oferirà un recorregut per la seva carrera artística. Més de 40 anys sobre els escenaris i els platós, acompanyats al piano per Xavi Mestres.

Nige Planer Onyric

Roger Berruezo. Naturalment

L’actor i cantant Roger Berruezo ha protagonitzat musicals de gran format com Mar i Cel, Rent, La Bella y la Bestia i Hoy no me puedo levantar. Amb Naturalment es presenta en format íntim en concert els dies 13, 20 i 27 de gener. 

Roger Berruezo Onyric

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat