Quan va esclatar la crisi sanitària de la Covid-19, dos joves catalans es trobaven a l'Índia desenvolupant projectes amb comunitats locals. Per culpa de la situació van haver de tornar tres mesos abans del previst, tot i tenir clar que no es podien quedar de braços plegats i que havien de contribuir amb el nostre granet de sorra a fer més amè el confinament. Així és com van decidir aprofitar el projecte que tenien actiu de disseny d'Escape Rooms al seu grau universitari per a preparar una activitat que pogués entretenir a tots aquells que estan a casa.

Dedalo Escape Room

Així va néixer aquest entretingut Escape Room que podreu jugar tots a casa per a fer més divertits aquests dies de confinament. Es tracta d'una barreja entre un joc de pistes i un Escape Room pròpiament dit. L'objectiu del joc és aconseguir trobar l'origen i el comportament del "misteriavirus" per posteriorment poder desenvolupar la vacuna. Per aconseguir la missió, l'equip ha de resoldre enigmes que es troben dins de diferents sobres. Un cop es té la solució, s'ha d'escanejar un codi QR que indica si la resposta és correcte i quin és el següent sobre que s'ha d'obrir. A la seva plana web es pot descarregar el document on s'explica tot el procés de preparació, les instruccions que han de seguir i els elements del joc (enigmes) que s'han d'imprimir i retallar. És totalment gratuït!

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat