Per segon any consecutiu, el Saló del Còmic ha decidit incloure un espai reservat únicament per als més petits, el Comic Kids. Aquest espai respon a la diversificació creixent del públic que assisteix al Saló: si abans era majoritàriament gent jove, actualment els públics són molt més variats. Els organitzadors asseguren que qualsevol visitant, sigui com sigui, pot trobar al saló una activitat, un àlbum o un objecte que sigui del seu gust. I això també inclou als nens.

372070

El Comic Kids té una doble funció: per una banda facilita les visites familiars, al proporcionar entreteniments del gust dels més petits, que complementen als dels joves i adults, però també permet que els nens comencin a introduir-se al món del còmic, amb l'esperança de convertir-los en els lectors del demà.

Aquesta secció, òbviament, inclou una "comicteca", on els nens poden triar què llegir entre els còmics adaptats a la seva edat. També és l'espai on es realitzen els tallers, on s'aprenen els rudiments de l'animació. I també té espais per a activitats molt més lúdiques, com un apartat on pintar-se les cares o un photocall amb ninots gegants de Playmobil. El Saló del Còmic vol ser, també, un Saló per a nens.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat