Aquest cap de setmana s’espera complicat per forces raons que molts tenim en ment. Des de l’espera a una sentència que sembla no arribar mai a la celebració del 12 d’octubre, tot això banyat segurament amb les xàfecs que s’esperen. A La Llança volem que desconnectis ni que sigui una estoneta per gaudir del cap se setmana, i per això et proposem cinc plans d’allò més diversos.  

‘Indòmites’ al CCCB

L’espectacle Indòmites de l’Escola d’art i Música Xamfrà i el col·lectiu Las Anónimas es representa al Hall del CCCB el proper dissabte 12 d’octubre. L’activitat s’emmarca en una sèrie de propostes al voltant de l’exposició Feminismes!  i gira entorn de la violència masclista. La música, la dansa i el teatre posaran en context la història fictícia d’una família burgesa als anys 30 que viu, al nucli familiar aparentment acomodat i controlat, la revolució i la resistència al patriarcat.

Indòmites. CCCB

Barcelona Gallery Weekend

Del 10 al 13 d’octubre la nova edició del Barcelona Gallery Weekend s’escamparà per tota la ciutat, amb la participació de 27 galeries de Barcelona, l’Hospitalet i Santa Margarida i els Monjos. Amb més de 70 artistes, tant locals com internacionals, que situaran Barcelona en el panorama internacional de l’art contemporani durant el cap de setmana.

Barcelona gallery Weekend

Festival Esperanzah!

De divendres a diumenge torna el festival Esperanzah!, tot un referent de músiques compromeses, obert i participatiu i fonamentat en els principis de l'economia solidària presenta la seva 11a edició al Parc Nou del Prat de Llobregat després de la festa grossa de l'any passat, on van celebrar una dècada de vida i on va programar un cartell 100% femení en una de les seves jornades.

Jordi Évole al Esperanzah! prat presos politics @esperanzahWMF

Bill Viola a La Pedrera

Bill Viola (Nueva York, 1951) és un dels referents del videoart, i un dels artistes més destacats a nivell internacional. A la tardor la Pedrera acull una retrospectiva de l'americà i els seus 40 anys d’ofici, des de obres com 'Reflecting pool' (1977-79) fins a l'actualitat, temps en què ha convertit la imatge en moviment en un canal d’expressió de les pulsions humanes universals.

Incrementation, 1996 Bill Viola La Pedrera

Hercules & Love Affair + Undo a Razzmatazz

Fa més de 10 anys que Hercules & Love Affair van néixer per retre un homenatge a la música de ball americana post Disco: el House. Avui son un dels referents internacionals més importants dins els seus llenguatges plens de ritme i melodies apassionants.  Els ja assidus a festivals de Barcelona com el Primavera Sound o el Sonar tornen dissabte a Razzmataz per gaudir d’una nit de festa assegurada.