Després dels intensos aiguats de meitat de setmana, sembla que finalment farà sol i la temperatura pujarà aquest cap de setmana a Barcelona. A La Llança us proposem un seguit d’activitats per gaudir del bon temps i de la cultura a la ciutat. 

La Pedrera Jazz: Joan Mar Sauqué 

Nits Jazz La Pedrera

Divendres i dissabte al vespre els terrats de la Pedrera acolliran l’últim concert del cicle La Pedrera Jazz amb Joan Mar Sauqué. L’artista gironí presentarà el seu darrer disc Quintessence. Un indret màgic per escoltar les versions que el músic interpretarà del saxofonista Gigi Gryce que va col·laborar amb grans figures del jazz fins que va retirar-se sobtadament l’any 1962. 

Vaselina’ arriba a la Villarroel

Vaselina. La Villarroel

Fa uns dies us presentàvem a La Llança Vaselina, una obra inèdita a casa nostra de l’italià Gabriele di Luca, dirigida per Sergi Belbel. Aquest cap de setmana tindreu l’oportunitat de conèixer les aventures i desventures d’aquesta atípica família i els seus desgavells. La comèdia romandrà en cartell fins al 20 d’octubre, però sempre fa goig anar d’estrena i poder recomanar l’obra a amics i coneguts.  

Tallers oberts al Poblenou

Coincidint amb la festa major del barri, el Poblenou presenta la 23a edició dels Tallers Oberts. Durant el cap de setmana es podran visitar diferents tallers i espais del barri dedicats a les arts i la creació. Entre els hi destaquen Hangar, Espai Subirachs i La Escocesa, que celebra 20 anys. 

La Flauta Màgica al Palau de la Música

L’òpera torna a aterrar aquest dissabte al Palau de la Música amb una de les composicions més famoses de Mozart. La Flauta Màgica arriba sota la direcció de Xavier Puig, Sergi Gimènez s’encarrega de la direcció artística i Jesús Fernández dirigeix la part escènica. Un grup de solistes vocals internacional donarà veu als personatges acompanyats pel ballet i el cor NovAria.

Brunch in the park: Maceo Plex + Daniel Avery + Denis Sulta + Jennifer Cardini

Brunch in the park 2019

Diumenge arriba la darrera edició de la temporada del Brunch in the Park al parc de la Trinitat. El festival s’acomiada amb un bon grapat d’artistes internacionals: Maceo Plex, Daniel Avery, Denis Sulta, Shall Ocin, ORBE, Jennifer Cardini i Alinka