Sónar Barcelona 2017

5 projectes del festival que no et pots perdre!

 

Björk obre el festival aquest dimecres amb una sessió de dj (i totes les entrades exhaurides)  que se suma a la xerrada i l’exposició Björk digital del CCCB. Enguany, als caps de cartell s’hi sumen propostes en què els instruments tornen a pujar a l’escenari.

 

Playback Maracas

Psicodèlia tropical

Fa només nou mesos que s’hi han posat de debò, però fa anys que fan experiments sonors a l’estudi. Una mescla exòtica amb aires funk, bases de disco-house noctàmbules i ritmes analògics amb guitarres, teclats i bateria. Una experiència absolutament i immersiva de la mà dels mataronins Álex Pérez i Eloi Martínez.

Divendres 16. Sónar Dia.

 

Little Dragon

Pop electrònic

El quartet suec, format per Nagano (veus), Erik Bodin (bateria), Fredrik Källgren Wallin (baix) i Håkan Wirenstrand (teclats), aconsegueix connectar amb el públic amb melodies nostàlgiques i un detallisme perfecte. Tornades pop i música electrònica directes a la vena.

Divendres 16. Sónar Nit.

 

DJ Shadow

Tornen els clàssics

The Mountain Will Fall. El rei del sampler ha gravat aquest àlbum prescindint gairebé del tot de l’instrument que l’ha portat a la fama. Estrena àlbum però també format amb un desplegament visual de primera categoria i recuperant clàssics com Endtroducing…

Divendres 16. Sónar Nit.

 

De La Soul

30 anys més enllà del hip-hop

El trio de Long Island fa gairebé 30 anys que publiquen àlbums i aquest dissabte presenten l’últim, De La Soul and The Anonymous Nobody, al Sónar de nit. Amb intel·ligència i sentit han traspassat els esquemes clàssics del hip-hop. De La Soul és avui un dels noms més importants del hip-hop americà.  

Dissabte 17. Sónar Nit.

 

Justice

Un xou que s'ha fet esperar

Després de cinc anys, Justice estrena àlbum al Sónar. Woman és el resultat de la col·laboració del duo francès amb la London Contemporary Orchestra i les contribucions vocals de Morgan Phalen (de Diamond Nights) i Johnny Blake (de Zoot Woman). No hi ha gaires pistes sobre el xou que estrenen aquest dissabte, però parlant de Justice tenim assegurades una posada en escena espectacular i una proposta una estètica aclaparadora.

Dissabte 17. Sónar Nit.