Quan aquesta setmana llegia la premsa i topava amb un titular com el que segueix, vaig tenir claríssim, un cop més i des de la decepció més profunda, que el món és una puta merda habitada per cretins: “S’ofereix una visita turística a Pamplona per on va passar La Manada la nit de la violació”. Després de vomitar metafòricament i de cagar-me en bona part de l’espècie humana i derivats, vaig arribar al subtítol de la notícia: “A més, comercialitzaran les samarretes que portaven els cinc condemnats per abusos sexuals el dia de l’atac i calcomanies amb els tatuatges que porten El Prenda i els altres”. Per si la cosa no fos prou demencial, els guies oferiran el recorregut l’últim dimecres de cada mes, de manera totalment gratuïta, això sí: cal reservar plaça al web d’aquest grup de guies de Pamplona, no fos cas que s’hi presentessin una turba incontrolada de tarats, no sabessin on cardar-los i els carrers de la capital navarresa semblessin justament els Sanfermines. La primera visita serà el dia de Sant Esteve i es podrà entrar a l’hotel on va entrar La Manada a preguntar si tenien habitacions per a “follar”. Toca-te’ls i pedala.

El món és una puta merda habitada per cretins

Aquest miserable tour pels llocs més rellevants de la nit del 7 de juliol de 2016 es fa perquè hi ha requesta, no ho oblidem. El més pervers de tot és que l’activitat s’ofereix des del punt de vista lúdic amb què entomaríem una novel·la de l’inspector Poirot o un escape room: “Entre alcohol i disbauxa, cinc homes pentinats a l’última moda troben una noia a la cèntrica plaça del Castillo. Només vint minuts després, entren amb ella en un portal a tres-cents metres de distància i l’agredeixen sexualment. Què va passar en aquells vint minuts? On van anar després, els agressors? Com els va identificar la policia?”. Com si tot aquest cataclisme fos una pel·lícula de misteri i calgués resoldre el cas perquè et donin una piruleta de premi. Com si l’agressió sexual a una noia pogués transformar-se en un trencaclosques públic per entretenir-se els dimecres a la tarda. Com si es pogués fer negoci d’un drama social en plena metàstasi. Cal denunciar, sens dubte, aquesta iniciativa fastigosa d’uns fills de mala mare amics d’uns altres fills de mala mare recolzats jurídicament per uns grandíssims fills de mala mare. 

l’activitat s’ofereix des del punt de vista lúdic amb què entomaríem una novel·la de l’inspector Poirot o un escape room             

Sabeu què és el pitjor de tota aquesta cadena de despropòsits repugnants i ofensius, oi? Que hi anirà molta gent. I el més penós de tot és que no només s’hi acudirà per morbo o per sensacionalisme, sinó per quelcom molt més perillós, vergonyant, humiliant i horrorós. S’ha acabat celebrar Sant Esteve amb els tradicionals canelons i el pollastre rostit o el tall rodó. Ara ho peta seguir les passes de cinc violadors que van sembrar la barbàrie en la vida d’una mossa i de tota una societat. Però què voleu? Dimecres el Tribunal Superior de Navarra va confirmar la condemna per abús sexual i no per violació als membres de La Manada. The whole mountain is oregano.

 Ara ho peta seguir les passes de cinc violadors que van sembrar la barbàrie en la vida d’una mossa i de tota una societat

Anna Carreras
EL MUR DE L'ADDICCIÓ Mal educats Anna Carreras
Anna Carreras
EL MUR DE L'ADDICCIÓ Escopiu a la closca dels cretins Anna Carreras