El 7 de maig, a les 21.55, TV3 estrena Vida privada, l'adaptació com a minisèrie per a televisió de la novel·la de Josep Maria de Sagarra, dirigida per Sílvia Munt i protagonitzada per Francesc Garrido, Pablo Derqui, Aida Folch, Maria Molins, Diana Gómez i Pep Cruz. El segon capítol es podrà veure el dia 14 de maig. La sèrie és una coproducció de TV3 i Oberon Cinematogràfica, en producció associada amb Impulsafilm, també amb la col·laboració del CECAAC i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Enmig dels profunds canvis socials i polítics esdevinguts a Barcelona entre el final de la dictadura de Primo de Rivera i la Segona República, es produeix la decadència dels Lloberola, una família de l'aristocràcia barcelonina arruïnada econòmicament i socialment a causa de la incapacitat del seu patriarca per adaptar-se als nous temps. Publicada el 1932, és una crònica d'un naufragi social en un moment crític i de canvi, i està considerada una de les novel·les de la literatura catalana més representatives de la societat barcelonina de finals dels anys 20.

La directora Silvia Munt s'ha referit a Sagarra com "un gran psicòleg que fa grans personatges". I que, per tant, la minisèrie "només es podia defensar amb grans actors, on tota la ambigüitat de l'ésser humà estigués descrita". Així mateix, ha revelat que "la clau ha estat basar-se en la vida privada d'aquests personatges, és a dir, en el seu procés mental, humà i emocional. Tot i ser, un procés llarg i costós, ho hem aconseguit ".

Durant l’acte de presentació d’aquesta minisèrie, el director de Tv3, Vicent Sanchís, ha ressaltat la complexitat d'adaptar una obra plena de matisos com la de Sagarra, i ha elogiat que "hi ha un esforç molt intel·ligent per passar la novel·la en dos capítols de durada limitada". També ho ha fet Santi Lapeira, productor associat d'Impulsafilm, afegint que Vida privada s'ha convertit en "la joia de la corona".