El Grup Focus amplia la seva oferta de continguts culturals gratuïts onlineper seguir proporcionant entreteniment al seu públic el temps que duri el confinament. A partir d'avui inauguren el #Teatrivial un concurs de preguntes i respostes sobre produccions teatrals i espectacles exhibits als 4 teatres del grup. El participant guanyador serà premiat amb un Ticket Regal vàlid per veure qualsevol obra en els 4 teatres del Grup Focus durant la temporada vinent.

adossats David Ruano

Escena d'Adossats dirant la temporada 2018-2019 al Teatre Romea/David Ruano

El concurs es durà a terme íntegrament per les xarxes socials, i constarà de diverses preguntes dins de les 7 categories habituals del popular joc de taula: geografia, entreteniment, història, art i literatura, ciències, esport i una categoria general. Les preguntes es penjaran cada dimarts i dijous als perfils d'Instagram dels diferents teatres (RomeaLa VillarroelGoya Condal) i els usuaris disposaran de 24 hores per respondre. Entre els usuaris que responguin correctament a totes les preguntes es farà un sorteig del Ticket Regal. 

Aquest contingut es suma a la iniciativa www.teatreacasa.cat, una plataforma online des de la qual es pot accedir a les gravacions de obres teatrals (Adossats, El fantasma de Canterville) i produccions audiovisuals (El nom, Res no tronarà a ser com abans, Desclassificats, Germanes) relacionades amb muntatges exhibits i produïts en els teatres del grup.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat