El 10è Most Festival Internacional de Cinema del Vi celebrarà la seva pròxima edició del 5 al 15 de novembre, a Vilafranca del Penedès, amb 41 treballs procedents de nou països que sumen, en total, 994 minuts de metratge. Aquestes produccions inclouen 14 documentals, 10 ficcions i 17 espots, i conformen una selecció "variada i transversal" de títols dedicats al cinema del vi, ha explicat l'organització. A més, el festival ha presentat una imatge gràfica caracteritzada per l'elegància i el misteri. Es tracta d'un bodegó suggeridor que deixa volar la imaginació de l'espectador, realitzat per l'estudi creatiu Ladyssenyadora.

La imatge gràfica està formada per una seqüència de tres cartells d'aire cinematogràfic, i s'hi insinua una atmosfera elegant, enigmàtica i lligada a la cultura del vi, l'eix vertebrador del certamen. A les imatges, d'estètica vintage, s'hi intueix un crim perpetrat per mans femenines a través d'una copa de vi, en un ambient de celebració.

Entre els participants hi ha un 42% de Catalunya; un 21% de la resta d'Espanya; un 12% de França; un 7% dels Estats Units i Argentina, i un percentatge restant d'altres països com Itàlia, els Països Baixos, Croàcia, Brasil i Portugal.

10è Most Festival Internacional de Cinema del Vi

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat