La nit de cap d'any és per definició una nit de festa i gresca. Us proposem donar la benvinguda al 2019 d'una forma diferent; anant al teatre. A continuació podreu trobar algunes de les obres que ofereixen funció especial per la nit de cap d'any.

La jaula de las locas - Teatre Tívoli

L'afable vida de parella de Albin i Georges, propietaris del club nocturn 'La Cage aux Folles de Saint Tropez', es veu totalment alterada per una notícia inesperada. Jean Michel, el fill de Georges, es va a casar amb la filla d'un diputat ultraconservador, defensor dels valors més tradicionals en la vida familiar. La trobada explosiva entre dues famílies tan diferents deslliga una divertidíssima comèdia plena d'amor i de situacions delirants. La Jaula de las Locas és un gran cant a la llibertat individual i col·lectiva. Una atrevida posada en escena, sorprenents coreografies, exuberant disseny de vestuari i una temàtica universal.

Inspirada en la popular obra de Jean Poiret, el musical és fruit del talent de Jerry Herman i Harvey Fierstein. Amb nou premis Tony i tres Drama Desk Award, La Jaula de las Locas s'ha representat ininterrompudament per tot el món des de la seva estrena. Aquesta exitosa versió està dirigida per Àngel Llàcer Manu Guix.

Es podrà veure la nit de Cap d'Any a les 21 hores al Teatre Tívoli. 

Pel Davant…. i pel darrera - Teatre Borràs  

L'espectacle ens mostra les dificultats de tota mena que pateix una companyia de teatre per muntar i girar una obra teatral, un vodevil, bastant "cutre". Però, per enganxar-se, no fa falta entendre res dels problemes als quals s'enfronta un actor. És una comèdia considerada un clàssic del teatre europeu d'ençà que es va presentar l'any 1982 a Londres. A Barcelona va tenir un èxit rotund i aquest any serà el cinquè que es fa gràcies a la gran rebuda del públic. Ha estat traduïda a 28 idiomes i s'ha representat a 50 països diferents. El repartiment el conformen 9 actors: Lloll Bertran, Agnès Busquets, Jordi Díaz, Carme Pla, Miquel Sitjar, Lluís Villanueva, Xavier Serrat, Laia Alsina i Bernat Cot.

L'obra es podrà veure el 31 de desembre a les 21:30 hores al Teatre Borràs.

Hitchcock: La Comèdia - Teatre Apolo

A Isidro, un acomodador de cinema, se li apareix Alfred Hitchcock i li anima a presentar-se a un festival de curts d'intriga. Isidro, al costat de la seva núvia Lili, interpretaran tots els personatges de la història del famós assassí de menys de dos carrers d'aquí, on tots i cadascun d'ells seran altament sospitosos. Un assaig, un enregistrament i un gran misteri. Un homenatge al mestre del suspens amb un humor hilarant, absurd i intrigant.

L'obra dirigida per Mònica Pérez Blázquez i interpretada per els actors Jordi Rios i Mònica Pérez es podrà veure al Teatre Apolo la nit de Cap d'Any a les 22 hores.

Escape Room - Teatre Goya

Dues parelles d'amics es posen a prova amb una 'escape room' al barri d'Hostafrancs, on recentment s'ha trobat el cadàver d'un home esquarterat. Aquest joc de moda dona nom a la nova creació de Joel Joan i Hèctor Claramunt. Un assassí que ronda pel barri d'Hostafrancs és el "ganxo" de la nova comèdia de Joel Joan, que ha escrit i dirigeix amb Hèctor Claramunt. Són quatre amics "innocents" que queden al barri per anar a fer una de les activitats que estan més de moda actualment, una 'escape room', és a dir intentar escapar de sales resolent misteris i proves. Però tan bon punt es tanca la porta de l'habitació, i el compte enrere de 60 minuts com una 'escape room' real es posa en marxa, coses estranyes comencen a passar.

Es podrà veure la nit del 31 de desembre a les 22 hores al Teatre Goya.

Les dones de Frank - Teatre Gaudí

La Cris, la Marina, la Jou i la Carla, quatre bones amigues, recorden moments viscuts gràcies a la Nona, una dona fascinant d'origen italià, immigrant als Estats Units que els hi descobreix que en la seva joventut va ser una Bobby Soxer autèntica. Ella les convidarà a fer un viatge per la vida de Frank Sinatra a través de les seves companyes, altres fans que com ella, van viure la seva joventut, seguint, recolzant i estimant incondicionalment al seu ídol, el gran Frank Sinatra.

Mònica Pérez dirigeix el text i la dramatúrgia de l'obra. Roser Batalla s'ocupa de la direcció escènica i Joan Figueras 'Nito' de la direcció musical. El repartiment esta format per Marian Barahona, Mone Teruel, Susana Ribalta i Txell Sust.

Es podrà veure la nit de cap d'any a les 22 hores al Teatre Gaudí. Es tracta d'una funció especial per Cap d'Any amb cotilló i cava per als assistents al finalitzar l'obra.

Poe: El cabaret macabre - Teatre Almeria

Convidat per una misteriosa carta, el jove Nicholas torna a casa del seu amic d’infància Ròderic per retrobar el seu primer amor, la melancòlica Madeline. Però ja res no és igual, el paisatge és àrid, el llac s'ha assecat, tota la casa sembla podrida, i es diria que el temps no és l’únic responsable d’aquest canvis. Però, qui governa realment la casa? El Doctor Valdemar? La majordoma borratxa? Els malaltissos germans? O els esperits dels avantpassats que descansen sota els seus peus? Potser és la casa qui els manté a tots captius.

L'obra, un musical de Dagoll Dagom, fa un homenatge a un autor molt estimat per la companyia, Edgar Allan Poe. En aquest musical, els amants de Poe podran reconèixer fragments i referències a La caiguda de la casa UsherEl pèndol de la mort o La bóta d'amontillado entre d’altres. El repartiment d'actors esta format per Aina Vallès, Pau Oliver, Miguel Ángel Sánchez, Adrià Ardila i Patricia Paisal. L'obra una producció de Gataro esta dirigida per Victor Alvaro.

Es podrà veure el 31 de desembre a les 22:15 hores al Teatre Almeria.

Un cap d'any amb el Mag Lari: Teatre Condal

"Després de més de 25 anys fent funcions pertot arreu, m'adono que la meva vida és una gira constant i, en el fons, el que més m'agrada és estar sobre els escenaris, com més diversos millor, coneixent gent i llocs diferents, fent el que se'm dóna millor: il•lusionar i fer riure el públic. Aquesta nit és una nit de festa per a mi, perquè la passaré amb vosaltres". Mag Lari

Un Cap d’Any amb el Mag Lari de sempre, amb la sorpresa, amb l'humor de sempre i, sobretot, amb il·lusió.
Una nit màgica per gaudir en família. Els intèrprets l'ocupen el Mag Lari i també l'Albert Obach. El guió i la direcció son també a càrrec de Josep Maria Lari.

Cartell del Mag Lari. Teatre Condal

Cartell del Mag Lari. Teatre Condal