Las vidas que te prometí de l'escriptora Susana Rizo (Barcelona, 1972) ha guanyat la quarta edició del Premi Feel Good amb una obra sobre l'amistat i la distància. El jurat, format per l'escriptor Victor Küppers; la guanyadora de la tercera edició del premi, Mari Ros Rosado, i el director de Plataforma Editorial, Jordi Nadal, ha destacat de la novel·la l'"emotivitat i originalitat a l'hora d'aproximar un tema com el de la tercera edat". L'obra s'ha imposat entre els 397 manuscrits presentats. El premi està organitzat per Plataforma Editorial i l'Obra Social 'la Caixa', que ha assumit íntegrament el cost del guardó. A més dels 5.000 euros, Plataforma Editorial publicarà el llibre el 19 de novembre. 

En una residència per a gent gran on s'instal·la una escola bressol, els protagonistes d'aquesta novel·la mantenen una amistat basada en l'afecte i l'aprenentatge. Max, un nen inquiet, i Ingrid, una dona gran entranyable, s'oblidaran per moments de l'edat que els separa i compartiran confidències i reflexions. 'Las vidas que te prometí' és un homenatge a la gent gran, així com una reflexió optimista sobre el final de la vida, un moment tan important com el principi.

El Premi Feel Good té com a objectiu "impulsar l'optimisme entre escriptors i lectors, a partir d'històries amb autenticitat i sentit, que contagiïn idees positives i que sobretot ajudin a ser més forts, més sans i més feliços". 

L'autora 

Rizo és llicenciada en Història de l'Art i en Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de Barcelona. Ha estat guia en museus d'art contemporani i precolombí, i des de fa 20 anys treballa per a la Xarxa de Biblioteques Municipals de Barcelona. Forma part de l'equip de col·laboradors de la pàgina web de literatura Zenda.