Les projeccions de cinema tornaran a la Filmoteca de Catalunya el 26 de juny, després de tres mesos llargs amb la pantalla apagada. A partir d'aleshores es reprendran cicles interromputs pel confinament, com Carta blanca a Jaume Plensa, Els millors films de 2019 i homenatges pòstums a Anna Karina, Lucia Bosé o Michel Piccoli. La primera novetat arribarà el 16 de juliol, quan es podrà veure una retrospectiva del director mexicà Carlos Reygadas, programada en el marc del festival Grec. La Filmoteca va reobrir el 9 de juny només amb el servei de préstec a la biblioteca i la represa de l'exposició David Lynch. Somnis: Homenatge a Fellini. El abonaments a la Filmoteca en vigor el 13 de març allargaran la seva validesa quatre mesos.

Les projeccions tornaran a les dues sales de la Filmoteca de Catalunya, Chomón i Laya, el divendres 26 de juny, després de reobertura esglaonada iniciada dimarts 9 de juny, amb el servei de préstec amb cita prèvia a la Biblioteca del cinema i la represa de l’exposició David Lynch. Somnis: Homenatge a Fellini, prorrogada fins al 30 d’agost amb horari ampliat.

L’activitat s’adequarà a les mesures d’accés, higiene i control dels aforaments que determini la normativa en cada fase de la desescalada. Durant els mesos de juliol i agost, es programaran tres sessions diàries, de dimarts a diumenge, a dos quarts de cinc (Sala Chomón), a les set (Sala Laya) i a les vuit (Chomón), amb aforaments reduïts per facilitar la distància de seguretat, localitats numerades, prioritat a la venda en línia i reforç de la neteja i desinfecció dels espais entre sessió i sessió.

La programació, que recupera alguns dels cicles que van quedar interromputs pel tancament imposat pel confinament, es donarà a conèixer properament.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat