El dijous 26 d'Abril es durà a terme MUSA, la tercera exposició col·lectiva del cercle d'artistes Paloma Negra a l'espai gastronòmic i creatiu Bacanal Café de Barcelona. MUSA serà una mostra de l'expressió artística basada en la poesia, on es barrejaran diferents tècniques com la il·lustració, la pintura, la fotografia o el collage.

El Dibujo   Solo

Detall de l'obra de El dibujo, Solo. L'artista murcià barreja la influència de l'estètica dels mariners amb la bellesa del cos masculí. La simplicitat de la banalitat, l'amor, el desamor, la pena i el dolor prenen força en la gràcia del dibuix. 

Els treballs dels artistes s'hauran seleccionat amb la intenció de fer néixer una selecció de textos important pels autors i les autores que els visitants podran consultar: poesies, cançons, contes, novel·les i altres formats literaris entraran en comunió amb els treballs exposats.

Jaume Mora, 'Sistema Límbico'

Detall de l'obra Sistema Límbic del valencià Jaume Mora. Explora el sistema límbic del cervell, aquell que fa que siguem qui som, i que per tant crea la nostra personalitat.

Paloma Negra va nèixer amb el propòsit d'ajudar els nous professionals, els artistes que treballen amb criteri propi i presenten obres que s'allunyen de les pràctiques artístiques més comuns actualment. Reuneixen en total 36 artistes tant locals com extrangers que practiquen i defençen una manera comú de comunicar i crear. 

cartelwebXS

Cartell de l'exposició MUSA amb tots els artistes que hi participen.