Tornen les Nits d’Estiu a la Pedrera, organitzades per la Fundació Catalunya-La Pedrera. Arrenquen divendres, amb una actuació de Pol Omedes With Strings, en un cicle de concerts que vol combinar el millor jazz de Barcelona amb el més destacat de l’escena internacional. A aquest concert inicial el seguiran les actuacions de Underpool 5 i de José Carra Verso

La Fundació Catalunya-La Pedrera és una entitat nascuda 4 anys enrere d’una fusió entre Caixa Catalunya, Caixa Manresa i Caixa Tarragona.  La seva activitat no es restringeix a l’àrea de Barcelona, sinó que s’estén per tota la geografia catalana: El Món Sant Benet (Sant Fruitós del Bages), el Món Natura Pirineus (Son) o el Món Natura Delta (Amposta) són diferents equipaments d’aquesta fundació que pretén dinamitzar aquests espais culturals i mediambientals.

Amb tot, l’eix central de la seva activitat és el cèlebre edifici modernista de Gaudí, on s’hi desenvolupen activitats com Les converses a la Pedrera i exposicions d’art. Però si alguna iniciativa d’aquesta fundació destaca per sobre de les altres són els seus concerts estivals. Els concerts que s’ofereixen al llarg de l’any a l’auditori, es transformen en vetllades de jazz a la fresca, que tenen lloc en el marc incomparable del terrat de la Pedrera.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat