L'Onyric Teatre Condal presenta 18 musicals per aquesta segona part de la temporada amb el musical Rent com a cap de cartell. Després d'una assistència "molt bona i exitosa" durant les festes de Nadal, tal com va expressar el seu director Daniel Anglès, l'Onyric té preparat 18 espectacles musicals que arribaran fins a les portes de l'estiu. RentLa mitad de míClose to LizaImpro side story o Love of Lesbian amb Miralls i miratges, són alguns dels musicals anunciats. 25 il·lusions del Mag Lari i Broadway a Capella prorrogaran la seva estada fins al 10 de març gràcies al gran èxit obtingut.

Els joves cantants de 'Rent'. Onyric Teatre Condal

Els joves cantants de 'Rent'. Onyric Teatre Condal

Rent, un èxit assegurat

Rent el musical: Un cant a la vida, el musical de Jonathan Larson inspirat en La Bohème de Puccini, estrenat l'any 1996 a Nova York i un dels muntatges més celebrats  Broadway, és el plat fort d'aquest 2019 a l'Onyric. Un grup de joves amb vides molt diferents i alhora molt iguals que utilitzen la seva creativitat artística per expressar-se i intentar fer-se un lloc a la societat. Tots ells compten la seva vida en cicles d’amor i planten cara al seu dia a dia emmascarat per la misèria, la resignació i la proximitat de la mort. El musical, que ha fet la volta al món amb temes tan coneguts com Seasons of Love, estarà dirigit per Daniel Anglè i es podrà veure del 23 de març al 26 de maig.

Love of Lesbian i homenatges a Liza Minelli i Rocío Jurado

Al costat d'aquest gran muntatge també cal destacar altres musicals de format més petit com Close to Liza dirigit per Xavi Casan, un elegant recital dramatitzat per rendir homenatge a una de les artistes més importants del segle XX; Liza Minnelli, La mitad de mí, un concert únic i íntim de la cantant Eva María Cortés en solitari, on farà un recorregut per la seva trajectòria personal i professional, o Impro side story, un show de “impro” sense guió ni partitura on res està assajat ni pactat. Ni els actors, ni els músics, ni el públic saben el que faran, cantaran o interpretaran. Daniel Anglès versionarà a Rocío Jurado amb Punto de RocíoLove of Lesbian oferirà el concert teatralitzat Miralls i miratges, l'actriu i cantant Anna Moliner oferirà un viatge emocional amb Jo dic sí, partint d’alguns temes del seu disc Scents, i passant per diferents versions de temes de musicals pop.

Altres destacats espectacles destacats de l'Onyric Teatre Condal són Desde mi ventana. A través de los ojos de Pasek and Paul, un espectacle dirigit per Víctor González que tracta de la commovedora història de sis joves que miren per la finestra, observant el que ocorre a l’altre costat del vidre i, al seu torn, el reflex de què ocorre en el seu interior; Venidos a Menos amb monòlegs, humor i música original de David Ordinas i Pablo Puyol; Momo versionarà en un concert les millors cançons de Queen amb Queen i Elena Gadel i d’Andreu Gallén partiran de les poesies de Maria-Mercè Marçal i Federico Garcia Lorca a El millor tribut Desnéixer.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat